Gulak Haftadayim 2 cm acilmam var suan yatisim yapilmis bekliyorum acaba erken dogum yapan varmi bu sekilde ne gibi zorluklari yasadi
GBoz Gulak erken doğum olursa bile korkma. Ben de ilkinde 33 haftada doğum yaptım bir süre küvezde kaldı ikizlerim şuan 7 yaşındalar ilkokula gidiyolar morel olsun umut olsun sana. Seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Edafmo Gulak ben 35+4,te doğum yaptım. 3 gün hastanede yattım durdurmaya çalıştılar sancıları ama bebekte de bende de durmadı. Çok fazla serum iğne fitil kullandım ama malesef erken oldu. Kendini strese sokma, bazı bebişler biraz aceleci oluyorlar 🥰
Tubaut Gulak merhaba bende 34. Haftamda doğum yapmıştım hemen yanıma gelmişti bebeğim 2 güne taburcu olmuştuk sizinde öyle olur inşallah 🤲🏻
Shura Gulak 33 haftamda 4 cm acılmam olmustu ciger gelistirici sancı durdurucu seyler verdiler. Suan 35 e kadar geldim. Sürekli yat kalkma dediler cokta dikkat edemiyorum mecbur yemek temizlik hep bende. Ama bende sükğr bebek gelmek istemedi benden kaynaklı acılmam oldu. Rahmim hemen acılıyo kızımıda 35 de dogurmustum
Sevdosh_ Gecmiş olsun,salikla alın bebeyinizi kucaniza.Benin 32 haftada rahim ağzı yetmezli ile yatak suresi ve ilaç tedavisi başlanıldı.Şuan riskli durum.Caninizi sikmayin.İnşAllah salikli gelsin.Kuvez ihtiyacı olmasın.
Gulak Cihangirmom bel agrisi uc gun önceden basladi sonra kasik agrisi olunca ben durmadim fazla olmasina hastenye gidince sancilarim çıktı hemen uzandim hic kalkmadim diger gun2 cm acilma oldu suan yatiyorum hastanede
Gulak GBoz cok sagolun allah hayirli saglikli uzun omurler nasip eder insaAllah ikizlerinize umarim bizimkide saglikli bi sekilde digar
Gulak Edafmo hadi o zamani girmeyi nasip etsin Allah bize suan hedefim en az o insan kendini neye hazirlarsa oy mus
4Kevser1 Gulak şu anda benim de aynı belirtilerim var bu gün doktor kontrolüne gidecem inşallah birşey çıkmaz 3 hamileliğimde de var dim aynı belirtiler iğne vermişlerdi onu kullandım 38 haftada doğum yaptım
Gulak Tubaut ayyy Allahin izniyle sonradan gelisimiyle ilgili yada bi rahatsızlık cikti mi bebekte internet cok sey soyluyor
Tubaut Gulak hayır çıkmadı çoğu bebekte olabileceği gibi emmede falan problemler yaşadık ilk hafta şırınga ile besledik sarılık olduk hastanede yattık ama sonra çok hızla büyüdü yaşında yürüdü şuan 3.5 yaşında görümcemde aynı haftada doğum yaptı onun bebeğinde de herhangi bi sıkıntı yok
Bet1 Gulak tam 34+0 da aniden suyum gelince bebeğimin de makat geliş olduğu için doğum yaptım canım 2600 doğdu hiç kuveze de girmedi. Allah’ın izniyle sende sağlıkla kucağına al inşallah