shsnm_yrn Boğazım çok ağrıyor ben burnum tıkalı geceleri uyuyamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum tavsiyesi olan var mı yardımcı olur musunuz?
Aselhumaninannesi shsnm_yrn geçmiş olsun mandalinanız var ise ortadan ikiye kesin bir tavaya bir tencereye koyun uzerinj gecmicek kadar su koyub mandalinanın yani sonra mandalinanın üzerine 1 yemek kaşığı kadar şeker koyun ocağa koyun kapak kapatın üstüne o şeker ericek mandalina yumusicak sonra sıcak sıcak yiyij iyi gelir bogaziniza yine terayag var ise eritin yakmadan üzerine bir çay b pekmes koyup bir iki taşım kaynatın altını kapatın bir iki. Damla limon damlatib ilk sıcağı çıkınca tüketin bogazinizi epey bir yumusaticaktir sonra bogazinizi sarın rahatlicaksinizdir adaçayı vae ise kaynatın gargara yapın bogazinizda yutmayın antiseptik özelliği var boğazdaki mikropları kırar çok geçmiş olsun
ysmnprltn Gebeliğimin basından beri gebelik nezlesi var 8,5 aydır burnum tıkalı. Hava nemlendirici cihaz illiadin burun spreyi vicks iyi geldi onun dısında işe yarayan pek bi şey yok
papatyakokusu Boğazı parça parça olmuş böyle rezil bişey görmedim eşimin iş yerinde herkes arka arkaya oldu eşimde bana bulaştırdı 3gündür karnım bana yapıştı ne yaptımsa atlatamıyorum ilâç zaten vermedi acil parol serum taktı bir hafta süründürür artık illet birşey😤😤