Tugce3441 Mystrerius sakin ol herkesı doğum hıkayesı farklıdır bende korktum sezeryan istedim ama hep vıdıo ızleyıp etkilendım acı eşiğim de dusuktu yalancı sancıya dayanamadım
beyzzsenturkk Mystrerius korkunun ecele faydası yok maalesef ki annelik kolay oldugu kadar zor da kendinize güvenin bebeğinize güvenin bol bol dua edin ben sancılarımla kıvranırken dogum icin suyumun gelmesini bekliyordum allaha öyle bir dua ettim ki suyum o an geldi ve dogum basladı allah yardımcınız olsun ama asla yalan ya da sizi rahatlatmak icin söylenen bir şey değil bu gerçekten bebeginizin kafası cıktıgı anda yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz acı agrı hepsi geçiyor zaten size sancı veren sey kafasının cıkmaya calısması doğumdan korkmayın sezaryen de olsanız sonrasında zorlukları var bebeğinize odaklanın doğum cok guzel bir şey zor ama zorluğunun her saniyesine değiyor💓
Dmrsld Elcnalks bende korkudan sezeryan düşünüyorum doğumdan sonra müsait olduğunuzda yazar mısınız tecrübelerinizi❤ Rabbım yardımcınız olsun inşallah çok güzel bir doğum olur ve miniginize sağlıkla kavuşursunuz
asilbabymom Doğum hikayeleri dinleyerek büyüyoruz korkularımız çok normal bence, sen kendini neye hazır hissediyorsan ona göre planla çünkü bebeğine o enerjiyi veriyorsun. Olumsuz düşünme olumsuz işi beraberinde getirir
Tugba_23 Adet sancısının biraz şiddetli hali,korkmayınız inşallah kolay atlatırsınız bende3 7 haftalığım 2.doğumu bekliyorum
Elcnalks Dmrsld Oldum sadece biraz ağrılarım var 1 gece yattım dikiş yerlerin kalkerken otururken çok sızlıyor
AtlaSeda Merhaba asla korkmamanız gereken bişey olduğunu söylemek istiyorum 33 günlük bebeğim var ilk bebeğim normal doğum yaptım ilk günden belli normal istiyordum bende sezeryandan korkmuyordum çok şükür normal oldu sezeryan olmadı gereksiz film sahneleri gereksiz ve korkutucu anlatımlar sayesinde fobi oluyor üzerimizde ama gerçekten bebeğiniz çıktığı anda hiç bişey yaşamamış gibi oluyorsunuz koş deseler asla ağrı sızınız olmuyor koşarsınız sadece yorgun oluyorsunuz lütfen korkmayın pozitif hikayeler okuyun kitaplar okuyun nefes tekniği videoları izleyin büyütmeyin gözünüz devleşen bir sorun olmasın Allah kolaylık versin sağlıklı doğumunuz olsun inşallah 🤲🏻