ilknurharun Kızlar 33 haftalık hamileyim ve bebek hareket edinc bi anda içerden çıt diye ses geliyor Eşim de duyuyo bu sesi Ne olabilir ??
Busranagme ilknurharun daha once duymuştum ve araştırdım su anda bende duyuyorum 🤗 33 HAFTALIK hamileyim Can'ım bende
Busranagme ilknurharun var Can'ım var 😊🤗 onun eklemlerinden gelıyor ses . Bir cok sey söyleniyor ama Bebegin eklemlerinden gelen kemik sesi olduğunu söylüyorlar
semabrcn ilk defa duyuyorum nasıl bir çıtlama acaba parmak çıtlamasına benzer mi yoksa baska bişeye mi benziyo
ilknurharun Evet parmak çıtlama sesi gibi elektriklenme sesi gibi genellikle hareket edince duyuyoruz bu sesi
semabrcn ilknurharun çok ilginç bende hiç olmadı belki içten kemikleriniz çıtlıyodur ama emn de degilim dogrusu
Busranagme semabrcn bazıları bunun annenin kaburgalarından geldıgıni söylermiş ama en mantıklısı Bebek'ten geldiğini söylüyorlar . Yeni yeni kemikleri geliştiği için cıtlama sesi normalmiş
ilknurharun Busranagme şükür ya yaşayan ben tek değilmişimm 😊 sizin cinsiyeti ne bebişinizin Bizim prenses geliyo hayırlısıyla😇
Zeze03 Kalem ucu kırılmış gibi ses geliyor 🙄 bugğn farkettim 37 haftalık hamileyim çok garip bişey cidden daha önce okumuştum bu başlığı doğruymuş