Linasel kızlar doğumhaneye giderken önlük veriyorlar mı nasıl oluyor önlük arkası falan açık mı bide kendim elbise götürsem önlük tarzı onu giydirirler mi acaba doğumhaneye yürüyerek mi gidiliyor doğum bitince ne oluyor
beyzzsenturkk Linasel normal doğum yaptım ebenin odasında ebe önlük verdi beni bilgilendirdi dogumhaneye yürüyerek gittim tektim kimseyi almadılar dogum bitince de hemsireler seni temizliyor bebegin giydiriliyor falan dogumdan sonra önü düğmeli elbise giymenşzi öneririm dogum sonrası cok terliyorsunuz kanam vs de olunca pşjama takımları gerçekten boşa taşımış olursunuz arkası düğmeli oluyor bu arada önlüklerin ama bişey görünmüyor kapalı yani
Tugce3441 Linasel önlük gıyıyon arkandan ıplı açık bır nevı sedye ile gidiyon doğum sonrası anne oluyorsun 😂🥰
Maviboncuk52 Linasel yatışım yapıldığında bi önlük getirdiler boydan uzun çıtçıtlı kolları suni sancıyla doğum yaptım doğumhaneye yürüyerek gittim bebeğimi kucağıma alıp çıktım
beyzzsenturkk Linasel hem ebe hemde doktor bakmıştı bana bebegin kafasına ulasmak açıklığı net anlamak icin biraz evet can acıyabiliyor ama benim bunu yaparken sancım vardı benim canım cok yandı sancılarımda oldugu icin yoksa normal catı muayanesi acısız geçmişti kişiden kişiye değişir tabi
Hazalaskin Linasel devlette Doğum yapacaksan muhtemelen doktoru görmeyeceksin bile ebeler doğurtuyor. Özelde genelde ebeler ara ara doktor açıklık kontrolü için geliyor bana çok tatlı önlük giydirdiler rengi çok güzeldi. 💕 Doğum olduktan sonra kendi kıyafetlerimi giydirdiler
defneemom Linasel bilmiyorum benim dogumuma da da iki hafta var ama sadece önlük giydirdiklerini biliyorum
beyzzsenturkk Linasel kesinlikle ben pijama takımı aldım önü düğmeli ama giyemedim rahat değildi cok terledim hemde doğum sonrası muayane ediyorlar dikişleri kanamanızı vs elbise daha rahat pijama giy çıkar cok zor olur hemde dikişlerin hava alması sizi rahatlatır pijamada terlerseniz enfeksiyon ds kapabilir
Maviboncuk52 Linasel gözükmüyordu bana verilende zaten gözükse verilmez diye düşünüyorum koridorda yürüdüm doğumhaneye gidip geldim kumaşı öyle iç gösteren bi kumaş değildi önlüğün
beyzzsenturkk Linasel evet benim tek eksim boş bir odaydı sedye çatala döndü orda doğurdum normal odalar dolu oldugu icin doğumhanede kalmıştım tüm muayenelerim her şey orda oldu
Woman3535 Linasel önlük giydiriyorlar arkası açık doğumdan önce de sonrada yürümeme izin vermediler odaya kadar tekerlekli sandalyeyle götürdüler