Nazrinnn 36 haftalık hemileyim bebeğim 2kq. Haftasına göre az kilo alıyor. Nasıl beslenirsem kilosu artar?
yagmur50 Nazrinnn haşlanmış yumurta,ceviz,süt, muz bunlar çok kilo yapan şeyler canım ben diyetteyim ama bunları aksatmıyorum ona rağmen ben 3 kilo verdim çok şükür bebeğimin kilosu haftasına göre iyi 🧿
Zeynepgrgvs Nazrinnn canım benimde azdı bu hafta ful protein beslendim her sabah iki haşlanmış yumurta yedim gün içinde hiç aç kalmadım 250 gram aldı
Aylin355 Nazrinnn hiç endişe etmeyin her bebişin yapısı farklı bide doğunca aşırı hızlı kilo alıyorlar benim bebeğim 3300 doğdu 1 aylık şuan 5 kilo, sizinki de doğunca hemen alır zaten 40a kadar 3 kiloyu bulur protein ağırlıklı beslenin bol bol
Betulaa Doktorunuz bir şey dedi mi acaba ? Bebeğin kilosu az olunca bebeğe giden damarları kontrol ediyorlar doktorunuz baktı mu?
Melekgul Betulaa tek damar varmış benim şu an haftasıyla uyumlu ama son haftalar önemli imiş gerilik olabilirmiş 29+4
Betulaa Nazrinnn belki de bebeğin yapısı minyondur sadece , ben uzunum eşim de uzun mesela ama bebek hep normal ilerliyor ben normalden biraz büyük olur diye bekliyordum mesela 😊 çiğ kuruyemiş kurıbaklagil protein yumurta muz ıspanak kaşar peyniri gibi şeyleri bol yiyin ama yine de .