Seross10 Cakmakhatice 38de bebeğin başı kanalda 3.5 cm açıklık vardı ama sonuç 40+3te gelmeyen oğlumla suni sancı oldu 😀😀
ikikedi-birbebek Cakmakhatice 2 cm açılmayla 24 şubattan beri bekliyorum 😂 kısmet sanırım hemen gelmek isterse bebiş yarın bile yaparsınız istemezse böyle benim gibi geziyorsunuz 😂 bu arada squat plates düzenli yürüyüş vs. Yapıyorum ama sonuç yok bekliyoruz 😂
Cakmakhatice ikikedi-birbebek hadi ya baya olmuş gerçekten sağlıcakla gelsinlerde artık kaç haftalıksınız
Dolphin16 Sahradmla normal doğumda belinden uyuşması için verilen iğne sancı çekmek istemiyorsan normal doğumda epidural alıyorsun sancı geliyor ama sen uyuşuk olduğun için hissetmiyorsun. Gerçekten hayat kurtarıcı 👍
Dolphin16 Cakmakhatice ben kötü yanını bilmiyorum gerçekten hayat kurtarıcı . Hastaneye gittiğim zaman 4 cm açılmam vardı sancıdan bağlıyordum epidural istedim . Belinden iğne vuruyorlar serum gibi düşün kontrol bendeydi ne kadar istersem o kadar basıyordum . Hemşireye uyuşma olursa ben nasıl ıkıncam dedim doğuma yarım saat kala haber verdiler bende epiduralı kestim yani sancıyla doğurmak istedim ıkınamam die . Kesmeme rağmen hafif sancı hissettim başka bişey hissetmedim. Zaten bi müddet sonra etkisi geçiyor . Ama rahatlık ben tavsiye ediyorum herkese. Ama siz yinede doktora danışın.
Cakmakhatice Dolphin16 baya kolaylık sağlamış gerçekten bende ıkınma aşaması nasıl olucak diye düşünmüştüm teşekkür e🥰
Anneada Aksam saat 5 te kanamam oldu oyle geldim hastaneye 2 cm aciklik var dedi dr , sancilarim duzensizdi ama yatisim yapildi . Simdi 10 dk da bir geliyor ama bi daha bakilmadi kac cm aciklik olduguna . Oylece arada gelen sancilari cekip bekliyoruz😵💫
aysenur16dag Ben 3 cm acilmayla bu haftadır geziyorum bakalım ne zaman gelicek kızım çok merak ediyorum 🙂
Dolphin16 Cakmakhatice epidural almak isteyenler ıkınmayı düşünsün doktorlar kontrolü altında epidural vermeyi bırakın doğum esnasında sancıyla ıkınmak daha kolay oluyor . Bende mesela ilk başta sancı girince okunmam gerektiğini açılmayı kolay sağladığını bilmiyordum.
Eylleannesiii Linasel dün yapildi banada hicbir şekilde ufacık bile ağrı hissetmedim ama insan huylaniyor biraz
Cakmakhatice Rumukcum benim neden öyle oldu zorlandım hiç anlamadım kişiden kişiye değişiyor demek ki
tubimom Cakmakhatice benim bir hafta sonra oldu eğer tamam deseydim yatırıp suni sancı vereceklerdi çıkmak istedim çıktım bir hafta sonra doğum yaptım
Cakmakhatice Sahradmla evet hepsi geçecek ama işte çevrede herkes dikiş atılana kadar sezaryen ol daha iyi diyor bu beni endişelendiriyor
Cakmakhatice Dolphin16 ilk olunca ne doğru ne yanlım onuda bilemiyor insan sancıyla normal yollarla daha rahat okur herhalde umarım dayanabilirim
Dolphin16 Cakmakhatice sen içini ferah tut cnm elbet bi şekilde doğacak bebiş. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲