Faziletttt DeryaZ ✋✋✋✋✋ 36 haftalık oldum son 10 gündür uykusuzluktan ölüyorum ya resmen ağlamaya geldim o derecede uyumak istiyorum
AygyulSina DeryaZ burda burda 30 haftalik oldum iki haftadir falan var bu problem uyku akiyor gozlerimden ama 2yi buluyor uyumam
Suzitosuzi DeryaZ ben de bir kaç gün uyku problemi yaşıyorum zaten gece kırk kere tuvalete kalkıyorum. Baktım bebişimin de hareketleri azaldı. Yastığımı baya yükselttim öyle uyuyabildim 5 6 saat falan. Ama kızım direk hareketlendi 🤗
Tellinur 23 olduk bayadır uyku problemi çekiyorum sabah bazen 5 6 gibi yatıyorum eşim vardiyalı gidio işe 7 dr gidiodu gidince uyyamıyorum 11 kadar 11 GBi uyuyorum -1 2 hibi kalkıyorum ve çok halsizlik çekiyorum
Chan Bugün yemeğe gittik ve hiç bir sorun yokken gece yarısı mide ekşimesi başladı. Kusmak zorunda kaldım. Şimdide mide ağrısı çekiyorum 🙄 Uyutmuyor 😔 Bebiş de aksine bir kıpır kıpır.
DeryaZ Benimde bugün tansiyonum yükseldi normalde 9-6 gezdiğim tansiyon bugün 14-9 oldu çok kötü vurdu beni limonlu su yaptım 10saatte anca kendime geldim sizde de oldu mu acaba
Tomrisinizi DeryaZ benimde sizin gibi hep dusuk doktorum surekli takip etmemi 13 olursa hemen hastaneye gitmem gerektigini soyledi bence tekrar yukselirse ihmal etmeyin bi gorunun
KadriyeDerin Merismeryem bende uyuyamıyorum süt içince canlanırdı bu gece böyle toplanıyor sertleşiyor hep karnım tedirginim uyuyamıyorum da
Merismeryem Bnmkde ne tarafa donsem oraya vuruyo sanki bilerek uyutmuyo uykm var ama uyuyamiyrm saat oldu 3
Yogurtlupilav Sırt ağrısından gözünü kırpamayanlar, sizde hoşgeldiniz.. Neyse nasılsa 05.30da işe gitmek için kalkıcam, bu geceninde canını okuduk 🙃