anneoluyorum1_1 Merhaba kızlar bebek arabasına hala karar verip alamadım travel sistem istiyorum ama hafif bir araba istiyorum travel olup hafif araba var mı önerileriniz tecrübeleriniz neler?🥰
Mineklc anneoluyorum1_1 Bizde çok ararştordık en sonunda Prego 2069 aldık canım şimdilik iyi görünüyor manevraları falan çok rahat ağırda sayılmaz.Tabi bebiş daha doğmadığı için kullanmadık
Sernnnnn- anneoluyorum1_1 https://ty.gl/2wejdrbge2 ben bu arayı aldım aşırı rahat kullanımı çok hafif ve port bebeyle birlikte kapanıyor Pusetide gerçek oto koltuğu olarak kullanılıyo
Havvaca onehappymoom kanz k go kullanıyor ablam belli bir süre sonra ses çıkarmaya başladı bebek daha 7 aylık bide Erzurum’da yaşıyorlar düşün. Kardan doğru dürüst sokağa çıkamıyorlar çok az kullandı yani ama ona rağmen ses var. Kronikmis bu sorun aklınızda bulunsun. İnşallah güzel günlerde kullanın
Havvaca asilbabymom kanz k go kullanıyor ablam belli bir süre sonra ses çıkarmaya başladı bebek daha 7 aylık bide Erzurum’da yaşıyorlar düşün. Kardan doğru dürüst sokağa çıkamıyorlar çok az kullandı yani ama ona rağmen ses var. Kronikmis bu sorun aklınızda bulunsun. İnşallah güzel günlerde kullanın
Zeyneppp96 Prego venüs aldım bugün tabi kullanmak henüz nasip olmadı ama kalitesi güzel geldi o fiyatta çift yön falan hoşuma gitti bir araştır istersen