aysenur449 Kızlar kocam sürekli uyandırıyor horlama uyuyamıyorum diye 37. Haftadamdayım bu kesin geçiyor değil mi doğurduktan sonra çünkü hiç horlamazdım ben
Ebrarkubra aysenur449 bende de olmuştu hatta bazen kendi horlamama kendim uyanıyordum.. doktora gittim burnumda et ve hava baloncugu varmıs , çok kilo aldığımdan da baskı olmuş o nedenle horluyormustum.. Doğumdan sonra kilolar gitti horlamada gitti 🤣🤣
Tiiffany aysenur449 Bende geçti dogumdan snr. 22 aylık oglum vAr şimdi yine gebeyim 27 haftalık yine basladım horlamaya eşim öyle diyor yani. Ama dogum sonrasi geçiyor. Kg ile alakası var sanırım birde hormonlar. Biz uyusakta sanırım bebek içerde kıpır kıpır Eşim bikac kez söyledi kıpırdadıgını anlamıs Sanırım uyusakta rahat edemiyoruz
Ecem95 aysenur449 29. Haftadan beri bazen kendi horlama sesime uyanıyorum🥹 33. Haftadayım 🥰 Daha öncesinde hiç horlamazdım normal uyurdum eşimle yarışıyoruz sanki horlamada oda horluyor Allahtan 😅 Doğumdan sonra geçer diye düşünüyorum🥹
tuba_4 Bizdede aynı sıkıntı coronadan sonra kaldı üstüne hamilelik nefes sıkıntısından dolayı alt katta yatıyorum o rahatsız olmasın diye
MadameHappy34 aysenur449 😀 Ayy eşleriniz çok kırıcı :)) ben uyumadan askım horlaya bilir miyim diyorum o uyuyuş bazen kendi sesime uyanıyorum..😂😂ama bir gün olsun horluyorsun demez…
Songuleyup aysenur449 vallahi seni okadar iyi anliyorum ki her gece benide uyandiriyo diger tarafa don diye sinir oluyorum hergun kavga havada ucuyo rahatsiz olan gitsin salona erkekler horlayinca sikinti yok kadinlar alisiyo ama tamtersi olunca mi sknti gecicidir hic merak etme.
aysenur449 Songuleyup bende o an öldürsem gözüme gelmez çakal uyuz oluyorum çok itici geliyor ben kendisine 2 yıldır katlanıyorum ama o bana şu son 1 aydır katlanamıyor
gggb İşe gidip geldikleri için bende aynı dertten muzdariptim artık geceleri burnumu bol suyla yıkıyorum etrafına viks sürüyorum ve çift yastıkla yatıyorum kafam yüksekte kalıyor biraz , şükür horlamam geçti veya çok az oluyor bebek büyüdükçe oluyor maalesef
handeserdes bende de var aynı sorun 🤦♀️ umarım geçecektir doğumdan sonra. eşim de çok rahatsız, ben de. ufak ufak dürtüyormuş beni horladığımda “kıpırdanıyorsun, duruyor horlaman” dedi. hem de uyanmamış oluyorum. siz de bir deneyin isterseniz belki işe yarar.