Eedanurrrrrr Anne bebek cantasi alan memnun kalan var mı ben rengine karar veremedim krem ve siyah var stylio şuan indirimde hatta
Pekii Eedanurrrrrr sırt çantası şeklinde olanlardan almıştım kızım 3 yaşında hala kullanıyorum o kadar kullanışlı ki
Erbe Eedanurrrrrr ilk bebiste sırt çantası olanları almıştım şimdi o on aylık dieri 17 gün snra geliyor ikisine o yetmiycegi için mombag yazanlr varya bavul gibi kola takılan ondan aldım instagramdan aldım ben çok kaliteli geldi
Rwerdst MerveSoner45 trendyolda satıcı adı güzel çanta. Veya Beautiful bag. Zaten girince direk görüyorsunuz. 3 modeli var zaten. 3 modelin farklı desen veya renk seçenekleri var.
Gizzgzz Eedanurrrrrr çok iyi yapmışsın en iyi karar koyu renk içide geniş duruyor güle güle kullan hayırlı olsun ❤️
eebrum_ Ben Kraft Diamond Anne Bebek Bakım çantasını tercih ettim, kumaşı yumuşacık, ön kısmında ayrıyetten 2 bakım çantası da var ve çok kullanışlı.
oglusununannesii Ben myroka’dan aldım sırt çantası şeklinde arabaya takmak için aparatı var büyüklüğü yeterli geldi . Kalitesinide beğendim gelince .
MerveSoner45 Sahnedekimadam sürekli reklam olarak çıkıyor nasıl kullanışlımı peki karar aşamasındayım artık
Nrmn-kls Sahnedekimadam kesinlikle katılıyorum ben aldım. Çanta çok büyük ve bir sürü gözü var, çok kullanışlı
Erbe Eedanurrrrrr hayrlı olsun canım şuan kullandığımız bu model Miki mouselusu ama dediğin gibi benim ikinci geliyonbu yetmiycek ikisede küçük biri 10 aylık daha dieri haftaya gelio ins
Sahnedekimadam MerveSoner45 Özellik olarak kullanışlı, kaliteli görünüyor henüz almadım mağazasından almak istiyorum o yüzden bende beklemedeyim .. İstanbul’da ikamet ediyorsan mağazadan bakabilirsin canım.Gerçi 45 🤗
MerveSoner45 Sahnedekimadam aynen cnm 45 eskiden istanbuldaydım da artık burdayım neresindeymiş yine bi ayağım orda doğumdan önce gidersem mağazasından bakayım olmadı