Kubraenes45 Kızlar şuan 14 haftlık 3 üz gebeyim ve kahverengi akıntı oldu korkuyorum sizce bişy olur mu bebeklere😥
ikicicek Kubraenes45 bence acile gidin sizin üçüz ekstra dikkat gerektiren Bi durum ama çoğul gebeliklerde lekelenmeler normal bildiğim kadarıyla yine de gidin bi baktırın kafanız rahat eder
Hanix Kubraenes45 7 haftalık gebeyim 2 kere geldi kan bende de ikisinde de doktora gittim açık renk ve bir pedi dolduracak kadar olmadığı sürece sıkıntı yok dedi bana ini sende de bi sıkınto yoktur
Bebekdelisi Kubraenes45 agrınız sancınız varmı eger acıl uzaksa progestan alıp hemen acıle geçin yol uzun degılse hemen güdün benımde oldu ıkız ama doktorum evde progestan al yola oyle cık dedı 45 dk mesafe diye
Kubraenes45 ikicicek gittim bugün canım ilaç vermedi lekelenme normal dedi ama tam kırmızı kan renginde olursa bekleme gel dedi bebeklerin kalp atışları da vardı çok şükür 🤲🏻❤️
Nazliicann3472 Bebekdelisi merhaba benimde düşük tehlikem var progestan kullanıyorum. Vajinadan alıyorum ancak bi sürek sonra çözülmüş şekilde çok afedersiniz tabiri caizse peynire benzer şekilde geliyor. Bir faydası olmuş mudur sizce?
Kubraenes45 Bebekdelisi ağrı sancı bişey olmamıştı canım sadece kahve lekeydi sabah ta oldu hastaneye gittim kan olmadığı sürece normal dedi ilaç ta vermedi çok sağolun
Nurfatma1 Nazliicann3472 kullandıktan sonra bi yarım saat filan ayaklarınızın altına yastık alıp hiç kalkmayın öyle yapınca akmıyor
Bebekdelisi Nazliicann3472 kullanırken alta yaştık koyun benım dr agızdan aldırıyordu altım açılmasın el yüzünden mıkrop kapar vs vs diye ama alttan atınca Tabıkı gelıyor bıraz gerı fayda oluyor Altan’da oncekı doğumda kullandım onda tektı bebek bubda ıkız