Kedigiller 37 haftalık hamileyim, gündüzleri agrım ve baskı az lakim geceleri rahim ve makata cok fazla ağrı yükleniyor, yatmak işkence oluyor iç bacaklarım felakat ağrıyor nedense hep gece.
uraz_ve_annesi- Kedigiller çünkü gündüz daha aktifsiniz o yüzden yoruluyor vucüt gece acısı çıkıyor 🙄
CmreKsidar Kedigiller hele yatakta dönmek resmen iskence demi 🥺 uyku diye bisey zaten yok iskence cekiyorum geceleri tuvaletim gelse kalkmak o kadar zor ki acıdan sanki iyice baskı yapıyor artık ben 35+3üm birde daha 🥺
hayalperest2310 Kedigiller bende 37 haftalığım yeni yeni baskı hissediyorum bacak arası agrılar vardı zaten sertleşme toplanma dışında birşey yok
Linasel Kedigiller 36+5im benimde aynı gündüzleri kıpır kıpırım her işimide yapıyorm rahatça yatıp kalkabiliyorum ama gece olunca karnımın içi acıyor yatakda sağa sola dönemiyorum kalkamıyorum 🥲
Kedigiller Her gece doğuracak gibi oluyorum, sabah olumca yok daha var ya diyorum, kontrollerde de doğum belirtisi yok fakat geceleri bir başka dünya yaşıyorum Allah yardımcımız olsun.
Ozbyt Kedigiller 38. Haftadayım bende şuan öyleyım her gecee tamam doğcak diyorum ertesi gun hıcbısey yok kontroller nst normall gece olunca resmen ağrıdan ölüyorum