Ebruuuu16 semanur0456 alakası yok bence kuzum ben yumurta bile kırmadım bu zamana kadar doktor şans dedi resmen
semanur0456 annekuzusu_ amin canım benm rabbim emeklerimizi boşa cıkartmasın🙏🏼🙏🏼🙏🏼 pozitif güzel seyler düşünelim hep☺️
annekuzusu_ Ebruuuu16 hmm anladım rabbim bebeğimizi korusun ben çok yaptım ona bağladım belki ondan oldu diye ama işte Allah’tan demeki nasibimiz buymuş
cherryblossom7 Ebruuuu16 bende ayni durumdayım canim kaçıncı haftadasın ? Yat sürekli . Ben sadece yemek yapıyorum banyomu falan o kadar bir de yakın markete gidip geliyorum hava almak yürümek icin onun dışındaki ağır isler yapma dedi doktor
Ebruuuu16 cherryblossom7 ben hiç bişey yapmıyorum canım sadece doktor kontrolünde dışarı çıkıyorum onun dışında hep yatıyorum
cansubuluttt Ebruuuu16 evet canım sen dua et ne zaman daralsan yorulsan stres bebegıne de yansıyor. Olacak olan oluyor malesef benım ıkı gebelıgımde sıkıntı gectı allaha sukur saglıkla aldım kızımı sıra ıkıncıde gececek hepsı bu gunlerse bıtecek 🌸🌸
Ebruuuu16 cansubuluttt inşallah canm inşallah çok saol güzel dileklerin için. Hepimiz saglıklı bi şekilde bebeklerimizi kucagımıza alırız inşallah 🤲🫶