Arzum_aktn0 bende 9 cmde nişan geldi doktorlar muayane ettiği sırada bazılarında bi hafta önce de gelebiliyor değişen bir şey. doğumdan sonra sadece bebeginize ve kendinize odaklanın enerjinizi toplayın yoruldugunuzda bunun gececegini bilin annelik kimisine kolay kimisine zor bebeginize nasıl yaklasırsanız öyle devam edersiniz sizin ruh halini bebeğinizi de etkiliyor aman sunu yemiyim bunu yemiyim diye düşünmeyin benim kızım neredeyse 2 aylık olucak kola da içiyorum kuru fasulye de yiyorum corapsız da geziyorum bence bebekten bebeğe değişen bir şey çok sükür gaz sıkıntısı cekmiyoruz cekmedik cektiğimiz zamanlar damla kullandık sık kullanmamaya calısın cunku bebege alıskanlık yapıyor ayrıca emzik tutturamadım kızıma tutmasını cok istedim hala deniyorum elini emiyor onu ememezse kıyameti koprıp meme istiyor memede uyumak istiyor gündüz belki evde neyse ama dışarda ve geceleri cok zorlasır işiniz arada emzik verin kısa süreli de olsa. korse yerine toparlayıcı hatta normal tayt bile biraz sıkı olursa iyi olur cabucak toparlanmanızı saglar cok yiyim sütüm coğalsın diye düşünmeyin önceden nasıl yiyosanız öyle yiyin bol su icin sütünüz böyle de geliyor bebeğiniz uyanıkken işinizi yapın uyuyorken onunla uyuyun dinlenin ev kirlendi pislendi dağınık diye düşünmeyin ben size ne yalan söyliyim 2 aydır ev işi yapmıyorum yapamıyorum basından ayrılınca ya kusuyor ya aglıyor ya da ben uyuyorum o an kendime vakit ayırıyorum izin günlerinde eşim topluyor o da olmazsa ona cocugu verip ben yapıyorum tüm vaktimi cocugumla ilgilenerek harcıyorum bu günleri geri gelmeyecek biliyorum misafiri ilk 1 ay kabul etmeyin size ters konusanlara cevabınızı esirgemeyin sonra daha cok konusma hakkı görüyorlar ilk 1 hafta yanınızda biri kalsa yeter onun dısında ki günlerde kalanlar fazlalık sadece sizi yorarlar zaten 1 aylık bebek cogunlukla uyuyor cok rahat olursunuz 1. aydan sonra hafif hafif uykuları açılıyor o zaman da alışmış olursunuz hiç bir şey sizden ve bebeginizden önemli değil hiç bişeye takılı kalmayın havalar güzelse cıkın gezin dolasın aman bebegim küçük diye düşünmeyin kat kat giydirmeyin sıcak bebekleri hasta ediyor ben hava serin de olsa cıkıp kızımla beş dakika da olsa yürüyorum bebekler dısarıyı genelde severler onları rahatlatır birde youtube da anne karnında ki ses yazınca bi turuncu ekranda anne resimli video çıkıyo benim kızımı o çok rahatlatıyor derin derin uyuyor aklınızda bulunsun sese kesinlikle alıştırın müzik açın tv sesini kısmayın fısıldamayın şu an kızım her seste uyuyor aksine sessiz ortamda uyanıyor size büyük kolaylık olur ve cok kıyafet almayın ben hep ordan burdan alıp giydirdim 2 ay olucak neredeyse hepsi küçüldü bebek arabasını bile ikinci el aldım cocuklar kıyafetleri uzun sürelş kullanamıyor o yüzden az alın sık giydirin giydiremediğinizi dolap uygulamasında vs satın ben o şekilde yapıyorum su an eskisini satıp yenisini alıyorum ki eski dediğimde bi iki kere anca giymiştir şimdilik aklıma bunlar geldi bir de süt sağma pompası alın kesinlikle ve bez olarak da prima ve molfix dünya harikası pişiğin psini görmezsiniz 2 günde bir de yıkadınız mı her sey tamamdıııırrrrrrr sevgilerleee kalıınn saglıkla kucagınızaaa alınnn🧿🧿🧿🧿🧿