selvi8900 Merhaba kizlar iki gündür adet sancisi gibi sancilaniyorum her dakika tuvalet istediğim gelio ama 35 +4 haftaligiz inşallah sabah kontrolumuz var hastaneye.gidicem sizce erken sancı mi çekiyorum bilmeden ilk gebeligim
cihaninannesi selvi8900 canım beline de ağrı giriyor mu ? Genellikle tarif ettiğin adet ağrısı gibi sancıya yalancı sancı diyorlar . Gebelik okulunda normal sancı ve yalancı sancılar hakkında bilgi de veriyorlar geri kalan lazım oaln bilgilerde yarın kontrole gittiğinde (devletse) gebelik okuluna yönlendirir misiniz de bence çok faydalı oluyor.
selvi8900 cihaninannesi yani şöyle diyeyim ben bı depremzedeyim aslında hataydan Ankara’ya geldim deprem anında kıyafet dolabimiz bacaklarıma devrildi onu kaldirmaya çalıştım eşimle daha sonra kapıyı açabilmek için aynalı dolabimizi kaldirmya çalıştık ozmn dan beri belimin sirtimin ağrısi geçmedi şuan da yani iki gün oldu kasıklarım ağrı yapıyor sanki adetim heran baslicak gibi bı sancı bu inşallah yarın doktorumuza sorucam normal bı sancimi die
cihaninannesi selvi8900 Çok çok geçmiş olsun . Ağır kaldırdığın için olmuş olabilir inşallah kötü birşey olmaz ama bana da adet sancısı gibi sancı giriyordu ebe yalancı doğum sancıları bunlar kokma demişti. Seninle durumumuz farklı o yüzden yarın kesin sor ve doktorunuza ağır kaldırdığınızı muhakkak belirtin yarın güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah
selvi8900 cihaninannesi çok teşekkür ediyorum çok sağolun ilk geldigim zaman kontrole gitmiştik depremin 3cu günü geldik Ankara’ya hemen gittik anlattım doktora çok şükür herşey normal çıktı sancım var die nts ye bağladılar normal çıktı ama dedi suyunu biraz daha fazla beklerdim bu hafta dedi 32 haftaliktik ozmn ama korkulucak bsy yok insallah dedi smdi 35 haftalık olduk yarını iple çekiyorum bakalım ne diyicek acaba suyum azalmista o yüzden mi sancilaniyorum die dusunuyorum
cihaninannesi selvi8900 gitme şansın varsa Hacettepe üniversitesinde Murat Gültekin var profesör ona görünmeni tavsiye ederim
CmreKsidar selvi8900 merhaba suyunuz kaç mm söyledi mi acaba cünkü benim suyum aylardır az ama beni idare ediyor ve suyum az diye hiç sancılanmadım korkmayın.
selvi8900 cihaninannesi ben lokman hekime gidiyorum Bengü mutlu sütçüoglu kadın dogumcu var ona göründüm bı kere yarında randevuz var bakalım takibimiz o doktor yaptı inşallah doğumu da oraya düşünüyoruz
selvi8900 CmreKsidar yani şöyle bilmiyorum ama yarın sorarım inşallah bunu duyduğuma da sevindim sancı ondan kaynaklanmiyorsa
CmreKsidar selvi8900 yine siz önlem amaçlı bakıtın suyunuz neden azalmış oda önemli enfeksiyon sızıntı rahimde açıklık var mı bende yoktu mesela ama azdı suyum günde 3 litre su icin dediğim gibi 2 buçuk aydır sınırda suyla devam ediyorum hiç sancım olmadı. İnsallah sağlıkla kucağınıza alırsınız güzel haberler alırsınız🌸