momyy__ Emyeminee 13 deyim 1 kilo almışım ama şöyle oldu önce verdim şimdi almışım yani yine hamile kaldığım kilodayım
Gizzgzz Emyeminee sadece 1 ay midem bulanmıştı 12 ye kadar 6 kilo falan almıştım midem bulanmasa eminim 10 kilo alırdım
beyazaycicegi Hiç mide bulantısı, kusmam olmadı. İlk haftalarda aksine yine de kilo verdim. 19-20 haftalarda kilo almaya başladım Şu an 28+6 tartıya çıkmaya korkuyorum maalesef 🥲 ama 8-9 kilo almış olma ihtimalim var 😂🫣
Seval2468 Emyeminee 15 haftalık oldum 3 kilo verdim çok fazla bulantı ve kusmam var. İlk oglumdada sadece 6 kilo almıştım doğuma kadar
Songuleyup Emyeminee kimse almadim dicek tatlim cok ilginc hic anlamiyorum regli gormuyoruz sonuc olarak ister istemez odem oluyo sislik oluyo hergun tartida farkli bisey gormek cok mumkun tamam almamista olabilinir ama nasil bukadar net almadim deniyor cok tuhaf ben 18haftadayim siskinlik sindirim sorunu hic bir pantalonum olmuyo tartiya baksan heegun farkli hicbisey eskisi gibi degil.
Avukatanneee Haftayım 1 kilo aldım toplamda ama ben diyetisyenle gidiyorum. Birde bir süre yani 1 ay kadar bulantılı geçti