425265 20 haftalık hamileyim Zeynep kamilde renkli ultrasyon çektirecem aranızda giden var mı oraya eşimle girebiliyormuyum mesela bebeği bende görebiliyor muyum yakın zamanda giden veya bilgisi olan 💟💟💟
Leilademir 425265 renkli ultrasonda eşbette eşinle beraber girebiliyorsun nasıl ki normal kontrollerınde sıyah beyaz ultrasonla göruyorsun bebegını burda renklı daha net gorebılıyorsun☺️
essyagiz 425265 Öncelikle ULTRASON canım yazım yanlışını düzeltelim☺️ Tabiki eşinle girebiliyorsun, doktor bakarken ekrandan ikinizde inceliyorsunuz o esnada. Ama doktorlar çok konuşmuyorlar detaylı inceledikleri için bilgin olsun☺️
bsraikra 425265 bn orda cektirdim renkli yok es almiyorlar cnm birak esi anneni bile hastane icine almiyolar bahcede bekletiolar bn annemle gttim hastanenin icine bile almadilar hasta yanina gelenleri
425265 Leilademir devlet hastaneleri İstanbul’da eşleri almıyor çoğunlukla ondan dedim giden varmı diye göztepe Zeynep kamil kadın doğum
Leilademir 425265 bunu ilk defa duyuyorum ne saçma🙄 mutalaka zeynep kamile giden vardır çoğumuz orda doğdu😀
Taila Bende zeynep kamilde sezaryen olanları merak ediyorum konuyla alakasız ama açtığım postta pek kimse yazmadı orada doğum yapanlardan deneyimlerini paylaşmasını rica ediyorum benimle bu ikinci sezaryenim olacak kısmet olursa özel oda seçeneği varmış ufak bi ücret ödeyip özel odanıza geçebiliyormuşsunuz doğumdan sonra doğrumu ay birisi çıksın bilgilendirsin beni lütfen kontrolumede var daha nasıl olacak bilmiyorum ilk doğumum özeldeydi bunda zeynep kamili düşünüyorum doğum için kafamda deli sorular bu arada renkli için randevu alıcam dolu hep mhrsdende baktm 182yide aradım ama 15 gün dolu 19 haftadayım 24e kadar bulurum boş randevu inşallah siz alabildinizmi randevu?
bsraikra Taila ben iki sene once erken dogum yuzunden sezeryan oldum zeynep kamilde cok memnin kaldim suanda hamileyim ve orafa dusunuyorm dogumumu
Hamilelik10 Normal kontrole eş almıyorlar ama detaylıya alıyorlar mı acaba? Almıyor yazan da olmuş alıyor yazan da. Üstte dursun da post yazan olur belki.
Taila bsraikra ay gerçekten mi Allah bağışlasın yavrunu bende orada doğum yapmak istiyorum ama özel odam olsa çok iyi olur ya farkı neyse ödeyip özel odama geçmek istiyorum doğum sonrası bu konuyu iyiyce araştrmam lazım ne şartlarda bu özel oda seçeneği ne zaman başvurmak lazım oda için acaba diye...
425265 bsraikra evet devlet hastanesi muayenede falan da almıyor ama renkli ultrasyon bu en azından eşlerimizide alsalar varya acayip stresliyim. Eğer siyah beyaz falansa zaten benim işi bi anlamı yok ben bebeğimide görmek istiyorum her anne gibi 👍🏻
425265 Bende yarın gidicem eşimle yanı de ne bilim renkli göremedikten sonra ne anlamı var yanı bu kadar saçmalık olur mu özel alıyor ama çok pahalı
sudamlasi 425265 renkli ultrasonla detaylı ultrason farklı şeyler. Detaylı ultrason da bebeğin iç organları incelenıyo 20-24 arası yapılıyo.Renkli ultrason da bebeği renkli görüyosun. Bana detaylı ultrasonda Dr um renkli göstermedi küçük diye 26.haftada gösterdi tam netti.
Hafizeipek 425265 benim tam tersi oldu 😂 devlet hastanesine gidiyorum her muayenede eşim yanımda oluyor, detaylıyi özelde yaptirdim ona eşimi almadılar 😆
425265 BirCihaN renkli ultrasyon sanırım tam net bilgim yok ama ilk doktorla görüşücem sanırım sonra yönlendirecek
BirCihaN 425265 Renkli ultrason buyuk ihtimal kendi doktorunun cihazinda da yapilabilen birsey sen detayli ultrason icin gidiceksin sanirim ozellerde cunku detayli ultrason icin ucret talep ediyorlar renkli icin degil 😊
SerpilG 425265 ısrarla ULTRASYON yazıyorsunuz. Herkes ultrason yazmış okurken dikkatinizi çekmiyor mu? Bir arkadaşta uyarmış üstelik tmm demişsiniz. Renkli ULTRASON özellerde var ancak hatta bazı özellerde bile siyah beyaz bakıyorlar bilginiz olsun