lailala hanımlar 38+2 haftalık hamileyim. cuma öğlen saatlerinde kahverengimsi akıntım oldu doktora gittim nişan olabilir dedi çatı muayenesi yaptı açılmam yoktu. cuma akşamı saat 01 gibi tamamen nişan attı, avuç içi kadar hafif kahverengi bi mukustu. cumartesi tekrar gittim nstde iki ufak sancı çıkmış, doğum başlatacak kadar şiddetli değilmiş. muayene etti dr hanım bi parmağımın bile giremeyeceği bi açıklık bu bekleyeceğiz dedi. bugün iki defa o mukus tekrar geldi. enfeksiyon olmadığı çok bariz. benzerini yaşadınız mı?
ArzuGl Benim ablam nişandan bir hafta sonra bebek aşağı inmeyince sezeryan oldu bazen hemen sancı olmayabilir.bazen de biraz sürer.
Neroizm Sanirim nisanin gelmesinden cok nisan geldikten sonra dogumun ne kadar surede baslayacagini merak ediyorsunuz siz. Bu kisiden kisiye gore degisir, ayni gun doguran da oluyor bir kac gun bekleyip doguran da. En uzun 1 hafta duydum nisan geldikten sonra doguran.
lailala Neroizm desenize üç günü geride bıraktık 🙉 bu tuhaf, yoğun, kahverengi akıntı normal mi onu anlamaya çalışıyorum. çatı muayenesinden kaynaklı desem neden böyle yoğun. 🦑
Neroizm lailala eger sumuksu manasinda yogunluktan bahsediyorsaniz muhtemelen nisandir. Cati muayenesinden sonra tetiklenmis olabilir tabii.