eknsnsr98 Keuzun rabbim dağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım hepimizin inşallah rabbim olanlarıda bize bağışlasın
Keuzun Pinar41 herkeste farklı oluyor tabi canım ben 3 hafta bekledim ama sonrası hızlı gelişti sende squat yürüyüşlerini mutlaka yap en azından sancılar başladığında doğum süreci kısa sürsün inşallah 🤲🏻
Keuzun Meridag maşallah 🥰 amiiin inşallah 🤲🏻 ben kötü hikayeleri de dinlemiştim ama herkesin aynı olmayacağının bilincindeydim
Keuzun Pnarvrl bana sadece başını biraz döndürür dedi bende belki başım dönerse korkarım panik yaparım diye kapattım gözümü 🙈 O ilacı çocuğun başı hızlı ilerlesin diye yapıyorlar diye biliyorum
Keuzun _Deniz1 benim kanala erkenden girmişti diye hatırlıyorum çünkü 28. Haftamda bi ağrım olmuştu karnım semsert olmuştu ce gittiğimizde çocuk dönmüştü sonrasında da kanala girdi
nur34_ Keuzun ay ne guzel bizede nasip olsun inşallah dogumdan hic korkmuyorum sezeryandan korkuyrm bklm nasipte ne varsa o ama normal istyrm inşallah nasip olur
Keuzun nur34_ Amiiin inşallah kolay doğum nasip olsun size de inşallah 🤲🏻 öyle gerçekten bende sezeryandan korkuyorum açıkçası
elifcicek_07 mucizem___ estağfurullah komik oldu aksine bende iki kez paylaşımı okudum sizden sonra ben mi yanlış anladım diye
bestenursancar EdaNur_3007 epidural sezeryanda belden aşağın uyuşuyor sen uyanık oluyorsun ama acıyı hissetmiyorsun ama doğum anına da bildiğim kadarıyla şahit oluyorsun yani farkında oluyorsun