Hnd77 Merhaba hanımlar. Şeker yüklemesi yaptım sonuçlar çıktı e nabız uygulamasından baktım. Ama doktorum izinde. Cuma gününe kadar meraklandım. Sonuçlardan anlayan olursa yardımcı olabilir mi. Tehlike arz edecek bir durum var mı acaba. Açlık 78.3 60 dk 107.9 120 dk100.5 75 gr yaptırdım.
Fbd Hnd77 iyi görünüyor tabi bir doktor değilim ona göre 😊 benim 1 saat 139 çıktı en üst 140 mış sınırdasın demişti sende 107 iyi dir diye yorumladım 🤭 ama ben 50 gram yaptrdım
Ozge11 Hnd77 Açlık kan şekeri: 95mg/dl 1.saat kan şekeri: 180mg/dl 2.saat kan şekeri: 155 mg /dl Bu değerlerin altında çıkması gerekiyor canım normal gözüküyor senin
AygyulSina Normal gorunuyor 140 bildigim seker siniri benim. Ama sen yinede en iyi cevabi doktorundan alirsin
Kbrmrt Fbd Bizim değerlerimiz aynı. Bende de 50 mg yüklemede 139 çıktı. Sizin bebeğiniz iri mi acaba? Bi de doktorunuz dikkatli olmanızı söyledi mi? Beslenme açısından.
Lipnem_66 Fbd benimde 50 de 143 çıktı . Doktor birşey yok dedi. Size yediklerinize dikkat edin dedi mi doktorunuz?
AygyulSina Muhammedamine ben 50mg yaptirdim bana nirmal denmisti ama diğeri için bilmiyordum teşekkür ederim soyledigin icin
Fbd Kbrmrt hayır canım iri değil tam haftasında gidiyor dikkatli ol demedi bana sınırda ama sorun yok dedi. Ben başka bir doktorla görüşmüştüm o değerlerin yanına bebek iri mi suyun fazla mı gibi şeylere de bakıyoruz ona göre bi yol izliyoruz demişti benim doktorum sorun yok normal hayatında devam edebilirsin dedi bi kere daha yaptırmaya gerek duymadı senin ikinci yaptırışın anladığım kadarıyla bebek mi iri sende canım
ArzuHmdLh1 Kızlar bende şimdi yaptırdım da bi açken kan aldılar sonra 75 mg içirdiler iki saat sonra tekrar kan vereceksin dediler bi saat sonrasını istemedilerki
Kbrmrt Fbd Bebek iriydi hep. Suyum falan normal çok şükür. Ama eşimde iri doğmuş. Kafasını kolay kolay tartamazmış. Şimdi benim kızında kafası büyük mesela. Şekerler ilgili bi yorum yapmadılar. Normal gibi davrandılar.
Hnd77 Kızlar çok teşekkürler içimi rahatlattınız 💕💕 umarım herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır 🙏🏻🙏🏻
Fbd Kbrmrt o zaman normaldir canım senin de 😊 şükür bize de birşey demedi ha bende yemek sonraları ciddi bi kan şekeri düşmesi oluyor sanırım nabız atışım çok yükseliyor ve nefes alamıyorum bunu soracağım doktoruma yemeklerden sonra bi daha 15 dakika kendime gelemiyorum tatlı bişey yemezsem
Kbrmrt Fbd Kesinlikle aynısı bende de var. Yemekten sonra bi parça çikolata bile olsa ağzıma atmam lazım. Bende doğumdan sonra bi dahiliyeye gidip bunu sorayım diyorum. Bazende yemekten sonra çarpıntım oluyo evet ve hafif terleme 🤷♀️
Fbd Kbrmrt aynennn yaaaa hele hemen yer evden çıkarsam geçen gün hemen evden çıktım iş yerine gittiğim de nabzım atıyordu nefes alamadım terledim ama çikolata galan yersem toparlanamıyorum tam ben elma yiyorum çok iyi geliyor sonraya bırakmak istemedim ben en kısa sürede önce doktoruma sorayım diyorum
Kbrmrt Fbd Ben normalde de çokk uzun süre aç kalınca midem bulanıyordu. Gebeliğimde açlığa hiç dayanamaz oldum. Bazı akşamlar az yediğimde sabahında bulantım oluyor. Eşim hemen az peynirle zeytin getiriyor. Öyle kendime geliyorum😂
Fbd Kbrmrt kaç haftalıktın sen ben açlıkla pek öyle olmuyorum da yedikten sonra oluyor bana ne oluyorsa 😊 dikkat et kendine birşey öğrenirsen bana da yaz neden oluyormuş merak ettim 😊
Kbrmrt Fbd Ben 38 olucam 2 gün sonra. Hamilelğimin başından beri var bende. Aç kalınca midem bulanıyor.