Sib2669 Ya bana bugün msj geldi süt tanımlı kartınızı alabilirsiniz diye sosyal hizmetlerden ne kartı bu süt mü verecekler para mı ne kadar bilen yardımcı olabilir mi
sburcu41 Sib2669 süt kartı diye geçiyor ama anlaşmalı yerlerden gıda dışı hariç bütün ürünlerden alabiliyorsunuz Tek seferlik 450 tl yükleme yapılıyor
Sib2669 sburcu41 ama ben 33 haftaligim bu normalde doğumdan sonra verilmiyormuydu ben mi yanlış biliyorum
sburcu41 Sib2669 önceden aylık yatırılıyordu doğumdan 3 ay önce ve 3 ay sonrası için şimdi tek seferde yatırılıyor
29302930 sburcu41 Bu uygulama sadece Kocaeli merkez için mi geçerli ? Yoksa Gebze gibi ilçelerde de geçerli mi bilginiz var mı?
Alif63 Ben kaydımı kocaeline getiriyorum😁biz urfadayız böyle bir hizmet yok gaziantepte hamile annelere süt dağıtılırdı kız kardeşim hamileyken hep verildi
sburcu41 29302930 ben de öyle biliyorum ayrica hosgeldin bebek kampanyasi dahilinde bir çanta da veriyorlar ona da başvuru yapın. Anne bebek çantasi kalitesi çok iyi benzerleri 300 tl alış veriş sitelerinde