-serife- Kizlar yarın doktor randevum var. İçimde bı heyecan duramıyorum. Hepimiz için tabi ki öncelik sağlık ama çok merak ediyorum cinsiyetini. Devlet Hastanesi’ne gidiyorum . Bu haftada belli olur mu sizce
Tiiffany -serife- olur tabi. Doktorun tecrübesine ve cocugun duruşunu baglı. Muane den önce meyva suyu veya bi çikolata yiyin derim
pelsin72 Kiraz53 bende şuan uzaktayım döndüğümde hemen doktoruma gidecem özele gidiyorum döndüğüm gün 11+5 olacam o gün gidicem belli olur mu
Aselzerya 14 ve 18 de gttim girmeden cikolata meyve suyu da tükettim yürüyüş de yaptım ama inatçı bnemki kapatmış bacaklarını gostermiyor bugün 20 olduk öğleden sonra kontrolumuz var inşaallah bugün öğrenirim artik
Kiraz53 pelsin72 olabilir de olmayabilirde bnde olmuştu çikolata ye üstüne su iç bebek oynadıkça gosterebilir
ZeynepAlpay -serife- olabilir tabiki benim doktorum 11. Haftada gördü biraz da bebişin göstermesiyle alakalı sanırsam
Babyykmz -serife- ben ozele gidiyorum 11+4 te gittim 1 hafta onde gidiyor bebek dedi 12+5 gozukuyor dedi cinsiyeti tahmin etti ama ben soyletmedm cinsiyet partisini ramazandan sonra yapcagmiz icin. Devlette 16. Haftaya kadar soylemiyormus bazi doktorlar cinsiyete gore bebek aldiranlar oluyor diye.