Burcu1997 Ebrarkubra yaaaa😂valla en iyisi annem demliği tek başına içer 😂annem olucak yanımda bizimki için de iyi olur 😍
Ebrarkubra Burcu1997 benimde annem kalmisti yanımda çok sever cayi o çay içiyordu bende kahve için sıcak su kullanabiliyordum çok daha pratik oldu bizim icin🤣🤣 tavsiye ederim yani
Hulyakkus Burcu1997 şu an hastanedeyim tedbir amaçlı.eşimden elektrikli cezve ve Nescafe Gold umu getirmesini söyledim 😂 kahve sevgimi kimse sorgulayamaz 😂 cezve seklindeyse götürün hem sıcak su lazım oluyor hastanede
Burcu1997 Hulyakkus valla hazırladım canım bardak kahve vs herşeyi 🤲🏻yarın doğum var benımde okka mini benım ki annemin cezve şeklinde olanı getirmesini söyledim ketıl mı götürsek anne diyorum😊elektrikli cezve yeterli olur diyoe 😂
MugeGuness Burcu1997 kaynanam refakatçi kalmıştı yanımda çaycısını alıp gelmişti 🤣🤣 kız kardeşiyle birlikte bütün gece yiyip içtiler ben de bebeğime baktım sanki pikniğe gelmisler 🤣
Burcu1997 MugeGuness hahhahah yaaaaa😂😂😂😂bizimkiler de öyle ama çayçıya annem abartma dedi cezve yeterli olur annem çayçıdır 😂😂ama sizinkiler çok iyimiş YAAAA
usenmedimyaptimbirvelet Burcu1997 doğumdan önce her gün kahve içen ben doğumdan sonra 1 gün bile içemedim🥲 hastaneye götürmeye bile düşünmedim o anın acısıyla 😂
Burcu1997 usenmedimyaptimbirvelet kahve bol tüketecek mişiz ya yanımdakiler de çayçı kahvacı olunca ben böyle düşündüm canım ya😂😂
MugeGuness Burcu1997 Allahtan normal doğum yaptım da bebeğime kendim bakabildim. Sezaryen olsam kalcaktım herhalde onların çay keyfine 🤣🤣
usenmedimyaptimbirvelet Burcu1997 niye bol tüketilcekmiş ki ben herhalde bi kere içtim bebeğim hiç durmadı acaba o mu gaz yaptı diye bırakmıştım
Burcu1997 usenmedimyaptimbirvelet doktorlar öyle diyor bana da öyle dedi kahve sıvı şeyler tüket baş ağrısı olmaz spinal olcam bende bilmiyorum canım ilk doğumum