Nazlimom Burcu1997 niye götürüyorsunuz türk kahvesine gerek yokki doğumdan sonra eve gelince baş ağrısı olmuştu bende o zaman içtim hastanede şekersiz nescafe tüketliyor sıcak suyuda kafeteryadan alırsınız
Esraliiii Burcu1997 mini kettle götürülmeli kwisnlikle hastanede hemşire burun kırın etmişti sıcak su verince
Gamzer Burcu1997 Ben götürmüştüm bu eski tip cezve şeklinde kahve makinesinden. Şu ısıtmak için kullandık doğumdan sonra sade neskafe içtim ya sürekli çok işimize yaramisti🙂
Ahsenn031013 Esraliiii ay bide bu var ya sanki canını istiyoruz🤦♀️ alt tarafı su vercek ama dünyanın tribini atıyolar
Poyrazin_annesi Bn goturdm. Sütüm gelmemiştı bnde su ısıtmştm mama için onda. Bıde anneme kahve fln goturmştm yapıp içti
Burcu1997 Gamzer ben de onlardan götürcem hem kahve makinesi olarak işimi görür annem eşim yapar içerler hemde su ısıtmak için düşündüm keisnlikle götürmeliyim 😊saol canım fikrin için
Berenibeklerken Burcu1997 ben götürdüm. Spinal sezaryen oldum anesteziyi atmak, baş ağrın olmaması için kahve içmen gerekiyor o gece kahve içtim hep.
Burcu1997 Kiraz53 kantin olduğunu satıldığını biliyorum canım gece gündüz yapmak içmek için 😅hem geneli götürüyormuş da neden size garip geldi daha neler derken ???
Aynenkanka Burcu1997 ben götürücem eski tip cezveli olanlardan, tabi fincan da 🤓 kahvesiz duramam bi de sezaryen olursa kahve çok iyiymiş
Ahsenn031013 Esraliiii ay ilk doğumda götürmedim pişman oldum bu sefer asla atlamam bunu Bide özel yani🤦♀️ devleti düşünemiyorum