Ozlemdemir Philal mutfak ( en çok ta buzdolabı ve bulaşık makinası )ve oturma odam aşırı tiksinç geliyordu bana. Yeni yeni duzeldim
Ozlemdemir Asfdg kocam aldı ilk yemek yapisimdan sonra geri gönderdim aşırı kötü kokuyor dedim aklıma bile g lince.midem bulanıyor🤭
Nolmuss 2bebekle kızım bir buçuk yaşında çocuk şarkıları var ya onları açıyoruz dinlerken kusacak gibi oluyorum yemin ederim
Lilyumfokimum Ben herşeyden çekinir tiksinir oldum cnm takıntı bnmki galiba ama dışarda yemek yiyemez oldum annemin evinde bile mıtfağa falan dokunamaz oldum sürekli elimi vs yıkıyorum lavabodan vs çok tiksiniyorum. Koruma içgüdüsü falanmı anlamadım bilmiyorum bende.
Nolmuss Fatmanur8 ben ilk hamileliğimde sırf ondan taşındım😁 şimdi yine hamileyim burdan taşınmak istedim ama kocam izin vermiyo artık😪
Babyykmz Philal bende evlerden tiksiniyorum en cokta kendi evimden eve giresim gelmiyor anneme gidiyorum bir sure sonra oradan da tiksiniyorum tek tek her gun birilerine misafirlige gidesm var. Esim diyor doguma 199 gun var sana lazim 199 ev her gun birinde kal 😀 cok kotuyum ama yasamayan bilemez. sacma ama kotu oluyorum evimizde 😑 birde bu programdan tiksiniyorm bugn girmicem fena oluyorm diyorum ic skntim geliyor duramiyorm yine kendimi burda buluuorum daha kotu oluyorum 😅 hamileligi hic boyle hayal etmemisdm 😀
Fatmanur8 Babyykmz sizede öylesiniz bende sizin gibiyim evim bana hiç iyi gelmiyor bugün 4 de evime gittim 8 de ağlayarak anneme geldim annemde kalıcam yine şaka gibi ama gerçek yani
lilamor_ Opecert bende pişmandım bir süre niye bu adamdan çocuk yaptım diye ayyy yazık haberi yok 🤭🤭😅😂
Nolmuss Fatmanur8 evet en iyisi annende kalmaya devam benim annem de uzak yakın olsa ben de kalırdım🤧
turkuaz_ Philal tertemiz kiler dolabımdan tiksindim dolabı açıp pirinç falan almak istemıyırum hatta bugun başıma geldi 😂😂
Ayezhanim Philal ben bu uygulamadan tiksindim ciddi ciddi midem bula oyirdu görünce 🙈🙈çok üzülüyordum giremeyince ama göremedim çok uzun bir süre ,kel adamlardan ,ihtiyarlardan …😅
hzl040823 Philal bende kesme tahtasından tiksindim cama geçtim sanki onda bi şey kokuyormuş hissi geliyordu😏
Papatyaa_01 Philal evet bi tane güllü dallı su bardağı vardı onda magnezyum ilacı içiyordum toz olanından, sonra magnezyum midemi bulandırmaya başladı onu bi daha kullanmadım, sonra o bardakdan bi daha su içemedim bardaktanda tiksindim attım çöpe 😂😂
Ginger_ Philal lavabo eviye lerden ve duş alırken suyun klor kokusundan tiksinmiştim hala tuvalete girerken tiksiniyorum. Yalnız değilmişim 😂😂
yasemin1622 Philal wok tavamdan tiksindim onda hep tavuk ve et yapardım hep dediğimde birkaç ay sonra hamile kaldım zaten ama şu an tavuk ve etten aşırı derecede tiksindiğim için o tavadanda yağ kokusu alıyorum onun durduğu dolabı açınca koku geliyo burnuma 🤢