Ftm16 Damlasupilcioglu aaa yakınız bende 22+5 doktorun mu söyledi peki bende merak ediyorum da cuma günü gidicem doktora
Damlasupilcioglu Dimplebubu aaaaaa, Allahım yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hilalttk16 bebislerhakkinda tam olarak belli olmuyor aslında benim mesela adet dönemine göre 22 Haziran ama detaylı ultrasona göre 10 Haziran 🤔 kendi doktorum haziranın ilk haftasından itibaren her an olabilir dedi
Damlasupilcioglu bebislerhakkinda en son adet tarihine göre hesaplıyorlar, ben doktoruma sordum elinde bi takvim tarzında birşey vardı ona göre söyledi 🥰
Damlasupilcioglu Ftm16 yaaaa evet baya yakın tarihler, ben doktora gittiğimde sordum elinde bi takvim tarzında birşey vardı ordan bakarak söyledi 🥰 bu uygulamaya göre de 8 temmuz çıkıyor
Damlasupilcioglu Hilalttk16 zaman yaklaştıkça heyecan daha çok artıyor, sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️
Damlasupilcioglu Hilalttk16 eveeettt tarihler tutmayabiliyor, hayırlsıı ne zamansa o zaman sağlıkla gelsinler miniklerimiz inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️🥰
Damlasupilcioglu Gln0110 tarihler aynı, belki de aynı gün yaparız doğumu 😍 sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️
Damlasupilcioglu Beybeybi aynı bedende son günler 😍 Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️