Kubukargl Kubare134 ne gibi tuhaf canım. Ben esenyurtta reyap hastanesine gittim doktorum biraz ketum birisiydi ama bilgisi efsaneydi kendimi ona teslim ettim ve sürecimi tamamladım beklentin nedir
Kubare134 Kubukargl Kubukargl biri telefondan oyun oynar ilgilenmez diğeri sigara molası vermek için alelacele cevap verir biri azarlar 🤷♀️
Kubukargl Kubare134 anladım evet canım esencan hastanesine gitmeni pek tavsiye etmem benim ilk gebeliğim kimyasalmış çokta bilgim yoktu gece hastaneye gittim kanamam var diye melih bey zahmet edip gelip bakmadı kontrol bile etmedi asistanıyla kimyasal diyip geri gönderdi. Reyaptaki doktorumdan memnundum ama kendisi biraz yoğun ama bilgisi çok kuvvetli bu gebeliğimdede kanamalar yaşadım kendisi hiç korku salmadı aksine bunlar olabilir korkma diye motive etti hep en ufak bi sorunda wp üzerinden yazdım geçte olsa mutlaka döndü reyap hastanesini bi araştırmanızı tavsiye ederim doktor memnuniyeti kişiye göre değişir çünkü
Mrvctn Medihaus kamer bey, kamer tezer Özer, izinde annemlerin yanına gittiğimde kontrollerimi yapmıştı normalde Çanakkalede oturuyorum ama memnun kalmıştım instagramı da var
sweethome1000 Mrvctn merhaba.medihaus ultrason cihazları nasl aacaba renkli görüntüd veriyor mu ? yksa siyah beyazmı