tubiii11 Kızlar yatağa yattığınızda hızlıca uyuyabilmek için yaptığınız bir şey var mı ? Varsa söyler misiniz uyumakta güçlük çekiyorum 🙏
Mine34 tubiii11 ay vallahii gece uyumaz gündüz uyanmaz oldum bebekten sonra alt üst olucak uykum hissediyorum 😂
pembiktavsan tubiii11 ben nefes egzersizi yapıyorum genelde yardımcı oluyor ya da uyku müziği açıyorum sakinleştirici etkili. uyuyamıyorum diye stres olursan hiç uyuyamıyorsun gevşemek ve uykuya odaklanmak lazım ☺️
SheeR tubiii11 ay bu ben 😂😂 bende aynı şekilde çok zor uyuyorum bazen yatakta 3-4 saat geçiyor 😒 uyumak için debeleniyorum resmen
tubiii11 pembiktavsan evet doğru eşim yastığa başını koyar koymaz uyuyor ben sağa sola döne döne artık bebekten hareketler de zorlaştı
Mine34 tubiii11 kocam hemen uyur 😂😂 diyorum biraz sohbet edelim uykum var diyor çalışıyor ondan galiba hemen sızıyo
Songul_33 Valla ben gece uyumak için zikir çekiyorum. Zikir çekerken uyuya kalıyorum ne zaman uyuduğumu ben bile bilmiyorum ama mışıl mışıl uyuyorum nazar değmesin. 😂😂😂
elifdiyebiri17 Zikir çekin ama içinizden değil dudaklarınızı kımıldatarak:) şeytan size asla izin vermez hemen uyutur bebek gibi 😂