Cekuli goncacan park yatak kullanım süresi anne yanına göre daha fazla beni anne yanı çok çekiyor kolay geliyor gözüme ama park yatak ve sepet beşik geldiği için içimde patladı
hayathayal Park yatak aldim. N11.comdan siparis etmiştik baya oldu. Markasi elelebaby. Saglam bir yapiya sahip.
tuubiy mobilya tipi anne yanı beşik aldık fakat aynı zamnda park yatak gibi kademeli de olabiliyor. hiç küçük değil 2 yaşına kadar kullanabilir sonrasında da odasında sedir olabilir. dastini bebe den almıştık biz. Ben park yatakların görünüşünü pek sevmiyorum, sepet beşik tarzı şeyler de kullanışlı görünmüyo sanki gece alıp koymak zor gibi geliyo bana hiç tecrübem yok ama :) https://www.bebekonfor.com/mavi-gri-yildiz-uyku-seti-ile-dogal-karyola-bebek-besigi
Lil tuubiy çok güzel görünüyor gerçekten hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın☺️ Bildiğimiz anne yanlarından daha büyük ama büyüyen beşiklerden daha küçük galiba boyutu değil mi?
Nazandeniz tuubiy parmaklık aşağıya iniyor mu çünkü yatağın yanın da kalınca bebeği alıp bırakmak kolay olsun diye soruyorum
Denizbetul goncacan canım bende bebek odası yaptım senin gibi bende anne yanı alırım diyodum ama taşıması kolay diye park yatak aldım eğer yerin müsaitse sende park yatak alabilirsin
Deletedmom328 goncacan bende buradaki yorumlar üzerine sepet beşik aldım canım inşallah kullanışlı olur 😊
tuubiy Lil büyüyen beşikleri bilmiyorum ama evet diğer anne yanlarından daha büyük:) teşekkür ederim Allah herkesin yavrusunu huzurla uyutmayı nasip etsin :)
Mineebd goncacan benim çocuk odasında normal sallanabilir beşik var yatak odamada park yatak koyduk hemen yatağımın kenarına. Aynı düşünce bende de var yazın yazlığa götüreceğim çünkü 🤗
Aybukealtintas goncacan oda yaptım, hemen yan yana odalarımız zaten kendi odasında yatırmayı dusunuyorum extra bir durum ile karşılaşmazsak
goncacan Aybukealtintas bende dip dibe oda yaptim ama yenidogan bebegi ki 2 saatte bir kalkip emzirmek altini degistirmek gerekicekken odasina koyamam. Çok sık kusuyorlar bogulma ihtimali olabilir dönebilir gormeyebilirsiniz bence en kotu yatak odaniza bez besik falan alın.
Lil Peki salona ne koyacağız salona? 😂 Bu boncuklara evin her köşesinde yer yapmak lazım. Babynest yeterli mi acaba