Simsek_sya35 Maviboncuk52 dr. Sonnaz ergün kendi muayenesi var tavsiye ederim. Çok güler yüzlü ilgili bir doktor. Yıllardır yeğenimi götürüyoruz çocuğum doğunca ona götürücez :)
Gumus25 Maviboncuk52 medicalpointte arda beyi öneren çok kişi var. Bir de buğra acar var özel kliniği olan sanırım Güzelbahçe tarafinda
Maviboncuk52 Deletedmom_106 Müge nasırlı ya randevu bulamadım Betül Demircan Coşkuna aldım bu doktor hakkında bilgin var mı birde kalça ultrasonu çekiyor mu devlet hastanesi bilgin var mı
defneveannesii_ Benim küçükken devamlı gittiğim bir çocuk doktorum vardı, çok severdim kendisini hiç korkmazdım🤗 Hatta bir kere ziyarete gittim kendisini☺️ Alsancakta kendi özel muayenehanesi var doktorun Tolga Şentürk. Mutlaka tavsiye ederim💃
Simsek_sya35 Maviboncuk52 yeri bayraklı Lider Centrio da çok merkezi yer ulaşımı kolay. Muayene ücreti 500 tl
1Gozde1Yusuf- Etik cocuk klinigine goturmustum ben oglumu Usak da hic bi doktor kabizligina çare bulamadi İrfan hoca sayesinde kurtulmustuk profosor kendisi ve cok iyi bi doktordu Alsancak da klinik
Deletedmom_106 Maviboncuk52 ona gitmedim bilmiyorum o doktoru . Kalça ultrasonu çiğli de yapılıyo heralde . Bizde orda yaptık kafam karıştı oruç kızımın da ateşi var.
Deletedmom_106 Maviboncuk52 haber ver bakayım kalça ultrasonu varmı. Bi saattir düşünüyorum yoktuda özelemi gitmiştik die 😌
Maviboncuk52 Deletedmom_106 yaa inşallah vardır özel gazi hastanesine sordum yokmuş can hastanesinde var bi bakalım yarın haber veririm
Deletedmom_106 Maviboncuk52 demekki bizde orda yaptrdık 😌kız beynim durmuş bisey hatırlamıyorum kocama soracaktım onu da unuttum 😂
Maviboncuk52 Deletedmom_106 ay o beyin durması bende de oluyor iki dakika önce yaptığım işi unutuyorum eşime soruyorum durmadan