Sila66 Ferayzaman 28 haftadayım suan ıcerde donduğunu nerde olduğunu anlıyorum😂 demın nefesımı kesdı başı yukardaydı sımdı yan dondu 🤣sağ tarafda
Tbayram Ferayzaman şuan 36.haftadayım o kadar hissediyorum ki dışarıdan bile gözüküyor. Sizin haftalarınızda neredeyse hissettiğimi hatırlamıyorum bile. İlk bebeğim birde belki de anlamıyordum ama küçük olduğu ve hala alanı olduğu için az hissetmeniz normal.
btllsk Ferayzaman Şuan 29 haftamız bitmek üzere dayak yiyorum resmen 🙈 sabret canım o zamanlar az hareketli oluyorlar 🙂
funnymummy Sila66 ya bizde 20+5 de hala hareketlerini göbek deliğinin tam altında hissediyorum bu bebek ne zaman biraz daha yukarı çıkacak 😂🙈
Sila66 funnymummy bılmıyorum ki tam ne zaman çıkıyor ben 25 haftdayken baya yukardaydı çıkıyor herhalde bu haftalarda 😂
Mervegvn123 funnymummy bende bu durumdan yakınıyordum 30+0 olduk son bır haftadır özellikle resmen ciciklerime tekme yiyorum o kadar yukarda 😂
Cerennn_ Bende 19+3 üm. Hareketlerini az çok hissediyordum.Az önce bende eşime söyledim hareketlerini hissetmiyorum diye. Normal mi değil mi bende bilmiyorum ☹️ İlk olunca anlamıyorum da
Efee Cerennn_ korkma canım daha kucuk duzenli ve sert hareket etmesi icin 24ten sonra duzene girer ve belirginlesir 🤲
Ferayzaman Cerennn_ bende 18 ci haftamda ilk hissettim ve oda nasıl oldu yasin okuyordum bir kaç yaprak okudum bitirdim iki kere o anda vurdu hissetim🥰🥰🤗👶
Ferayzaman btllsk teşekkür ederim bazen onun orda olduğunu unutuyorum aslında hamile olduğumu bile bilmiyorum
SheeR Ferayzaman 23+2 deyim biraz önce fark ettim gözle baktığın zaman belli oluyor çok heycanlandım 🥹🥰