Ipek_2017 Sizce bu durumda Ftal DNA yaptırayım mı kızlar. 2li temiz 3lü riskli down sendeomu Bugün ayrıntılı ultrason temiz çıktı. Kafam karışık 23+4 🤲🏼
Cansu_42 Ipek_2017 korkma banada öyle dediler ben 2 Li tarama testini özlede yaptırdım gayet güzel çıktı 3 lüyü şehir dışına annemin yanına gittim orda kontrole gittim devlet hastanesine down sendromlu dedi düşük yapma riskin var dedi tekrar özele gittim 2. Yaptırdıysan 3. Gerek yok dedi kendi doktorum yanılma payı var dedi 38 . Haftaya giriyorum bu sene her hamile kadına diyorlar doktorlar
Opecert Ipek_2017 bnce 3lü saçma olmuş Benmde 2li düşük cıktı detaylıda da problrm yok 3lü yaptırmadm zaten down sendrom riski detaylıda cıkardı icinizi ferah tutun
Merveftm Ipek_2017 canım benim doktorum 2 li temiz çıkarsa 3 kesinlikle yaptırma dedi. 3 lude yanılma payı çok yüksek kafanı agriymaya gerek yok her zaman onu dusunceksin ki genelde yanlış cikiyo sonuç olasılık olarak demişti. Onun yerine detaylıya git onda hepsi belli oluyor zaten demişti. İçini ferah tut. Detaylı temizse hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle.
Ipek_2017 kalbiminpariltisi sormayın. Çok pişmanım. Devlete gitmiştim. 18+6 . Kan ver üçlüyü de yapalım dedi. Bende yaptırdım . Anlık gelişti. 2 li temiz çıkmıştı oysaki. Özel deki doktorum da 2li yaptıysan 3 lüye gerek yoktu. Kafanı karıştırdı bak şimdi dedi. Cidden de karıştı . Son 3 ayım kaldı . Ftal DNA yaptırmakta kararsız kaldım
kalbiminpariltisi Ipek_2017 evet malesef sadece kafa karışıklığına neden olmuş, detaylı da temiz çıktığına göre gerek yok bence gönlünüz rahat olsun sağlıkla gelir inşallah
Ipek_2017 Cansu_42 dopumumuza çok az kalmış. Sağlıkla alın kucağınıza . Benim içime iyi şeyler doğuyor. Ama işte test sonucu ortada oluncada üzülüyorum. Peki size kan vermenizi önerdiler mi ?
Cansu_42 Ipek_2017 aynen doğumum yaklaştı beklemedeyim minik kuşumu doktor benden istersen kordonundan kan yada suyundan aldırıp içini rahatlatabilirsin dedi ben istemiyorum içim rahat dedim yaptırmadım çocuk benim çocuğum her şeyine razıyım dedim çünkü içim rahat seninde için rahatsa yaptırma gönlünü ferah tut
elifnurnallayici Detaylı ult. İyi çıktıysa sıkıntı yapmayın benim eltime de öyle demişlerdi başta o da baya kafaya taktı sonradan sıkıntı yok demelerine rağmen doğuma kadar o psikolojiyi atamadı. Şükür yeğenimiz sağlıklı doğdu. Bence içiniz rahat olsun 🤍
Ipek_2017 Çok sağolun kızlar. Allah kimseyi evladıyla sınamasın 🤲🏼 sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar 🤲🏼
Hilalaltayy Benim de sonucum böyle aynı size dediği gibi dedi doktor. İkilide sorun yoktu. Yarın detaylı ultrasona gideceğim. İnşallah bir şey yoktur.