Calkan Kızlar merhaba . 17+ 4 haftadayım . Herkes artık bebeği hissedeceğimi söylüyor fakat ben henüz bir şey hissetmedim. Az önce küçük bir tekme hissettim sanki yada bana öyle geldi abartıyor da olabilirim . Olabilir mi sizce ne diyorsunuz ? ☺️
Elif-Turan5036 Calkan 17. Haftam da hissettim ama emin olamıyorsun minik bir kıpırtı oldu ilerleyen haftalar da net şekilde hissetmeye başlarsın 😊 ilk olunca hareket etsede anlamıyorsun zaten
Allahkahretmesin1 Calkan 16 da kıpırtı hissetmeye başladım sonra gün geçtikçe arttı 21 haftalığız iyice belli ediyor artık kendini
as_af İlk gebelikse geç hissetmen normal zamanla çözersin bu minik sırrı :) tam 16. Haftamda hissettim 2. Gebeliğim
Kyaa1204 Calkan banada çok söyleyen oldu artık hissetmen lazım diye sen onlara bakma 20 haftadan sonra hissettim ben anca
Serife2323 Calkan sırt üstü uzanıyorum ve elimi tam olduğu yere koyuyorum sonra da onun pıt pıt vuruşlarını hissediyorum 16+0 haftam ve üç dört gündür hissediyorum sizde deneyin 🥰
arirangg Calkan 18. Haftadan beri hep pıt pıt şeklinde uzanınca hissediyordum. Ams bugün otururken peş peşe 3 tekne hissettim ilk kez🥰🥰🥰 20+1
Tgcccc Calkan 16 iken hissettim ilk gebelik bir gün ansızın 2 kere bi attı bidaha 3 gün sonra yapti😃 şimdi 21 haftalıgım günde 1 kez hissediyorum❣️