Seyma61 Yarına doğuma gidiyorum kızlar ameliyatim sabah olacak cok korkuyorum sinirden aglayip duruyorum tam da bayiltmicaklar beni ikna edemedim anestezi uzmanini panik atagım olduğunu soylediğim halde napcam bilmiyorum
butterfly35 Seyma61 Sakin ol canım, kavuşmanıza az kalmış farklı ve güzel şeyler düşün merak etme her şey çok güzel olacak Allah’ın izniyle ♥️ Rabbim sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amiin 🌺
Nihal5337 Panik atak anında derin nefes alıp vererek ‘bu atak az sonra bitecek zaten hastanedeyim bir şey olsa da en güvenli yerdeyim, az sonra bu hal geçecek’ diyerek ortamdan soyutlanmak için gözlerini kapatabilirsin, eminim her şey yolunda geçecektir🌸
butterfly35 Seyma61 inşaAllah her şey yolunda gidecek. Sürekli içinden Allah bizimledir diye tekrar et salavat çek ♥️ Allah’ım ben her işimi sana bıraktım sana teslim ettim bizim için zor olan senin için çok kolaydır sen yardımını, merhametini esirgeme diye dua et güzelim hiç korkma bu senin en güzel anlarından biri olacak her gün yaşayabileceğin bir anı değil keyfini çıkarmaya odaklan bir yandan da 💜