Akgnedda Mutluemos Herkesin dusuncesi farkli tabiki ama hicbiseh olmaz olmuyorda benim cevremde herkes tuttu gece guzel yeriz aksamda zaten yiyoruz gun icindede surekli surekli yiyen biri degilm ben kendi adima sadece su cok iciyorum onuda iftar ve sahur arasinda kapatirim hem bak iki gunde gordun yani hic zorlamamistir eminim seni ben hic zorlanmadim hic yani
Mutluemos Akgnedda yok çok şükür hiç zorlanmadim bugün de tutacaktim eşim bırakmadı çalışıyorum çalıştığım için nasıl olacak onu deneyip göreceğim bir gün arayla da tutabilirim. Mesela ablam da oruç tuttu gebeyken çok iyi beslendiği için doktoru bebekte ilerleme olmuş kilo almış dedi bende akşamları kefir muz badem kaşar tükettim tutarsam da ablamın beslendiği gibi yaparım Rabbim bir kolaylık veriyor inşaAllah sağ salim sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
ipekbocegim Ben ramazan başında 8 haftalık olacağım insallah. Simdiye kadar hic bulantı halsizlik vs hicbir problem yaşamadım çok şükür. Bu yüzden de tutmayı cok istiyorum hafta olarak bebeğin gelişimini etkiler mi acaba 😔
Mutluemos ipekbocegim vallaha ben ilk zamanlar da 7 kilo verdim hiç bir sey yemiyordum sonra annemin ısrarı üzerine az az yedim kustum kendimi alıştırdım. Kimisi de sonraki haftalarda kusma halsizlik gibi olaylar yaşıyor. Eğer tutmak istersen güzel de beslenirsen Allahın izniyle hicbirsey olmaz. Bende denedim 2 gündür güzel geçti 21 haftalık hamileyim istersen denersin zorlanirsan sonra tutarsın. Rabbim sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Nisa46 Hilal2901 Ben 18.haftamda falan olucam bilmiyorum tam gelişim zamanında riske de atmak istemiyorum
Fts-fts11 Hilal2901 33 haftama denk geliyor sanırım tutamayacagim bebeğin geriden geliyor tam da kilo alması gereken dönemler diye doktorum ben sormadan tutma dedi
Cikoleyla Ramazanı ve oruç tutmayı çok severim ama tutamayacağım. Bebeği ve kendimi riske atmak istemiyorum. Allah izin vermiş, zorlamanın bir alemi yok.
Rabia04_09 Hilal2901 31. Haftama denk geliyor çok tutmak istiyorum ama tutmayacağım ilk hamileliğimde bebeğimin kilo alma problemi vardı o yüzden bu hamileliğimde daha çok dikkatli davranmaya çalışıyorum o yüzden tutmayacağım malesef
AyFa1608 Hilal2901 ben tutamıycam malesef. Ramazanda 34-35 haftalık olcam ve ilaçlar var çok su içiyorum bir öğün gecikse elim ayapım titremeye başlıyor hemen. Lohusalktan sonra tutacam inşallah
Baby_loading Hilal2901 Ben 15 haftaya denk geliyor, ilk gun deniycem fazla zorlanmazsam insallah tutmayi dusunuyorum Rabbim yardim eder 😊