mathildays1 Betulaa yaaa ondan mıdır 😔 boyum da kısa dombili gibi oldum doktor son kontrolde yemene dikkat et büyük sıkıntı çekersin dedi.. deprem olmasaydı 7 kilo falan almıştım depremden sonra aşırı aldım 😔
Mugeliya Sevda_gvn17 60 ile basladim 22 haftalik 70 kilo oldum. Bugun detayli ultrson vardi doktor diyetisyen dedi bebekte sende cok kilo almissin dedi:( elveda gün menuleri elveda guzel yemekler
Ceylanmehmet Bende 58 le hamile kaldım 24+6 olduk en son geçen ay 61 olmuştum cumartesi günü doktora gidicem bakalım kaç kilo daha almışım doktorum iyi gidiyorsun demişti
CeydaST Sevda_gvn17 biraz fazla hızlı almışsın gibi kuzum. Dikkat et. Kilon azken gebe kalman güzel olmuş ama Bi tık fazla almışsın gibi. Ben 26 haftalığım 3.5 kilo aldım kilom çok fazla almaman lazım inşallah ta almam
Ozznurr_93 Haftaya kadar hıc kılo almadım 34. Haftadayım 10 Kg aldım 28 den sonra su içsem kılo olarak yansıdı😂
Betulaa mathildays1 ben de fazla kilo almadım hamileyken , ama kilom idealin üstündeydi zaten, depremden sonra çok iştahım açıldı stresten. Gerçi son zamanlara da geldik biraz da ondandır herhalde
boymomyz Sevda_gvn17 47 ile başladım 13. Haftam 53 tüm şuan 18. Haftam kaç kiloyum bilmiyorum😂 Rabbim sonumu hayır etsin diyorum 🤲😅
MadameHappy34 Sevda_gvn17 32+0 60 ile hamile olduğumu öğrendim şuan 67.500 - 68 arasında gidip geliyor 1 haftadır kabızlık sorunum var o çok etkiliyor ödem oluştu.😣.
TugSozTan 22+5teyiz 73 kilo ile hamile kaldım şuan 74.5 kilom 511 gr zaten bebiş. Kilo olarak iyi gidiyoruz 8 kilo ile doğuma girmeyi düşünüyorum