Fidelya07 İyi akşamlar hanımlar, Şuan kaç haftalık hamilesiniz ve bebeğiniz kaç kg? ☺️ Ben başliyim 32+3 ve 2100 gram. 🥰
strawbery Fidelya07 suan 36+4 gunluk gebeyim gecen hafta 2980 gram 49 santimdi pazartesi dogumum olucak nasipse🥰
Azeriqizi Fidelya07 biz 22haftamizda detaylida 467gr dedi biraz az galiba ama bende zayifim 4kili bebek dogurmam her halde 2klo olursa sükr edicem🥲bir turlu istahim acilamadi gtdi
El123 Bugun gıttım Dr 33+4 2.500 dedi 😍 ayın 27 sinde gel gun verelm dedı az kaldı resmen 🙈 2.hamılelıgm bu arada
Deletedmom_116 Fidelya07 İki hafta önde oğluşum 🥺🥺28 e dönmek uzereymiş ve riskliyiz sanırım düzelmezse ayda gün attiyo çünkü şeker ölçümü yaotirdik bakalım inşallah iydiir 🥺🥺1100 kg falandı sanırım o an üzüntüden hatırlamıyorum
TozluToprak Fidelya07 35. Haftamizdayiz bugün rutin kontrolümüz vardi devlette ve kilosunu ögrenebilirmiyim dediigmde bakmiyoruz denildi kibarca ☺ son ayimdayim ve hic bi sekilde bilgi alamiyorum. 👍🏻
muser24 haaftada kontrole gittiğimde 925gr.dı. şu anda 29+1 haftalığız. Önümüzdeki hafta kontrolümüz var
strawbery Ahsen42 evet canim aslinda bende istemem biraz daha dursun isterim ama malesef onceki iki gebeligimde erken oldugu icin riske atmak istemedik suan bile suyu azalmaya baslamis 2 gunde bir kontrole gidiyorum o yuzden aksi bi durumda daha erkende alabilir