Gulsbaby Gln0110 dün doktor kontrolüm vardı ve kiloma bakıp çok iyi dedi. O yüzden umursamıyorum farklı şeyleri
selinsmother Gln0110 bugün doktora gittim az almışsın 7 kilo daha al dedi çünkü bebiş 2 hafta önde gidiyor benim vitamini demiri çok düşürmüş . Az alırsın dert çok alırsın dert doğuralım sağlıcakla inşallah
Gln0110 selinsmother inşaAllah :) Takviyelere dikkat etmek gerekiyor. Ben de kullanıyorum demir, çok düşüktü
Nazsylu Sadiyes ara öğün yapıyorum canım ama meyve kefir gibi. Artık sadece akşam yemeği yiyemez oldum mide yanmasından ötürü. Aralarda yemeğe çalışıyorum illa ki bişeyler ☺️
Bet1 Gln0110 aynen çok abartı konuşmuş doktorunuz bazı insanların yapısı farklı oluyor mesela bende 18. Haftaya kadar 1 kilo aldım geri kalan 5 kiloyu 3 haftada çok hızlı aldım şu an yavaşlamaya başladı bile. En doğrusu keyfini çıkarmak 🙂
bettyx Tubag1 çok tuzlu yemekten oluyor diye biliyorum geçmiş olsun bol bol su iç benimde evlenmeden önce öyle bir problemim vardı hamilelikte yaşamak istemiyorum 🙈
Ozbyt Gln0110 24 haftaya kadar hıc almadım canım. 24 den sonra almaya basladım ayda bir kilo aldım. Sonra 7 8 den sonra baya alıyorsunn canım o nedenle öyle demiştir
Tgck Gln0110 niye böyle geriyorlar ya benimki diyetisyene yönlendiriyor herseferinde ama çıkıp yemeğe gidiyorum🤣 bide son aylar daha fazla kilo alınıyormuş 100 olmazsam iyi
Tgck ensensr23 ohhh böyle yorumları görünce çok mutlu oluyorum moralim yükseliyor toplamda 8 kilo alsam açlıktan ölürüm ben çok aşırı acıkıyorum :)
ensensr23 Tgck ben gebeliğimde kiloya çok takılmıyorum bebeğim sağlıkklı olsun yeter. Nasıl olsa doğumdan sonra bol bol aç kalıcaz şimdiden zulalayalım😂
Tgck efeninannesiii_ yeni mottom bu ben panda olmayı tercih ettim oh be zaten hormonlar alt üst herşeye ağlıyorum ben morali bozulunca yemekle mutlu olanlardanım bebeklerimiz sağlıkla doğsun sağlıklı olsun inşallah biz veririz 🥰
efeninannesiii_ Tgck veririz tabi arkadaşım yaaaa bebeklerimizden önemli değil ya bu kilolar. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️❤️
Tgck Ceyda76 listenizi bizimle paylaşabilir misiniz nasıl şeyler veriyorlar gebelikte merak ediyorum da