Gln0110 gayet normal tatlım öyle başta çok alma don aylarda daha çok alınıyo diye bisey yok herkesin bünyesi farklı vücut kitle endeksi farklı,ben hamile kalmadan önce 55 kiloydum yaşım 39 ve maksimum kilom 55 daha yukarısı olmaz olursa da hemen diyet yaparım neyse hamile kaldığımı öğrendiğimde 3 kilo almıştım bile😒çünkü iştahım nit anda açıldı az ile doyarken artık doymamaya başladım tatlı yemeyen ben canım deli gibi tatlı istemeye başladı,ne yoksa onu istedi bünye yani böylece kilo alımı hızlandı,şu an 30.haftadayım toplam 15 kilo aldım ama şu an kilo alımım durdu,yani o baştan dikkat et sonra zaten alınıyo dedikleri bemde çalışmadı,maksimum 2 ayım daha var hadi 3 kilo daha alayım 18 kilo toplamda ben kendi kiloma göre sağlıklı almış oluyorum yinede,he doktorum bana da kızdı mı kızdı hep çok aldın yavaşla diye hala bile hamile oldugumu yanıma gelince anlıyolar öyle hantal durmuyorum karnımda çok çıkmadı,o yüzden tatlım hiiiiç takılma herkesin bebeğini sağlıkla taşıyabildiği bi kilo var bizimki de böyle demek ki birazda güçlü olmak lazım bu tabiki şişman obez olmak demek değil,başta bende takıyodum ama dediğim gibi kilo almam durdu hergün 45 dak yürüyorum belki bu yüzden almıyorum bilmiyorum ama takmıyorum sevgiler🥰