Misramisra Kızlaaar hepinizi bir sürü konu başlıkları ve anketlerle çok darladım. Hakkınızı helal edin. Az bir kesim erkek demişti bebişime. Bugün erkek olduğunu öğrendim. 😁
Betulcoban Misramisra hayrlısı olsun canım banada burda 1-2 kısı hariç herkez kız dedı dun oglan oldugunu ogrendım sen kac haftalıksın 🥰
Baharyesilfidan esraEb erkekler biraz erken gösteriyor kendini öyle diyorlar. Benim de oğlum olacak 12+4 öğrendim şuan 14+5 daha kontrole gitmedik. Değişmezse şuanlık erkek
Misramisra esraEb ikili test için kan verdiğimde kız dedi. Bi kaç gün sonra kontrolünde erkek dedi. 15. Haftada netleşti.
esraEb Baharyesilfidan Allah bağışlasın. Benim ilk olacak Allah nasip ederse herkes erkek olsun diye dua ettim ama içimden kız geçiyor. Sağlıcakla gelsin inşallah 🙏
Baharyesilfidan esraEb annenin hissiyatı çok önemli doktor bana cinsiyeti söylemeden ne hissediyorsun dedi erkek dedim ve onayladı RABBİM gönlüne göre versin canım sağlıkla gelsin evlatlarımız🤲
Misramisra Baharyesilfidan ben kız hissetmiştim 😁 ama bu hamileliğim kızıma hamileliğimden çok farklıydı.
Silanizz_00 Cansunuz0 yarın tam 11 haftaya giriyorum ve doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek cinsiyeti soylermi