Pamugumgeliyor Kizlar bu cati muayenesi nasil zor mu can acitiyor mu. Demin eltim anlatti dort parmak ile kontrol etti acikligimi felan ddi doktor. Canim cok yandi ddi. Biri beni şu normal doguma sicak baktirtsin ya🤦🏻♀️
Bisaniye Pamugumgeliyor bir eldiven bir doktor bir el :) ben çok korkuyordum çok da kastım kendimi ama inan acımadı korkma inşallah canım :)
EsraDabakzkal Pamugumgeliyor canım profilime girip bakabilirsin ben detaylı anlattım bir post açıp. Hiç korkulacak bi yanı Yok 👍🏼
mucizemizibekliyoruzz Pamugumgeliyor benim doktorumda baktı açıklığım var mı diye valla hiçbir şey hissetmedim korkacak bir şey değil
Fevkalbeser Bende korkuyordum gereksiz yere korkmusum valla 😄 kendini rahat bırak derin nefes al zaten 1dk bile sürmüyor acımıyoda rahat olursan
zehrafindikci Normal doğumdan bende çok korkuyorum ama çatı muayenesi hiiç öyle korktuğunuz gibi değil kasmayın yeter iki parmağına jel döküp öyle yapıyo acı yok ☺
Ecrindemet Aci degilde degisik birsey oluyo sanki icin bir tuhaf oluyor rahatsiz edici birsey.Bana oyoe oldu :)