YgzAlp2536 Gizli troid çıktı anti tpo 156 fln çıktı. Aramızda böyle olup sonradan değerleri düzelen annelerimiz var mıı? Çok stresliyim. Tekrardan bebek düşünüyordm ama hipotroid buna engel gibi. Adet süzensizliği yapıyo 😔
minnakkurabiyelerim YgzAlp2536 dahiliyeye gidip tiroit ilacı başlanması gerekir. Tiroit engel olabiliyor gebeliğe. Tup bebek bile denese tiroit yüzünden tutmayan vakalar var
Efnanefnan Bizde hipotroidliyis canim ablalarım da hipp ama adetlerimiz günü gününe oluyor. Sende poliskistik faln olabilirmi düzensizlik ondan olur canisi
YgzAlp2536 Efnanefnan Efnanefnan aslımda yok yani en son bir ay önce bakıldığmda bi sorun yoktu ama boş gebelkten kürtaj oldum. Öncesinde de 40 güne yakın hep adet olmaya başlamştım. Tekrardan hastaneye gidip bakılıym. Çok stres yaptım ya. İlaç kullanıyo musunz hipotrodinz için. Sizede geçmiş olsun
YgzAlp2536 minnakkurabiyelerim evet bunu bildiğim için stresliyim. 3 ay önce gebeydm troid ilacı başlamştı doktor 1 ay kullandm sonra kürtaj olunca içemedim değerlerim hep alt üst oldu yine . Doktor bana hemen ilaç başlarsam devamlı kullanman gerekir dedi iyotsuz beslenmeye başladm şuan inşallah değerlerim düzelir…