Asyos34 Merve-34 10 haftanın sonundan acayıp kaşık ağrısı bel ağrısı kalçalarıma kadar iştah desen tavan ara ara gelen mide bulantıları bi çocuk daha olunca evde hiç dinlenmeye fırsat yok
Mayalotto Merve-34 normalde nar sevmem deli gibi nar yiyorum susamış gibi 😂 bulantım falan yok hiç olmadı uyku ve halsizlik var
Suleglpk_22 Merve-34 Bende 9 a yakınım 8+3 um Arada kusuyorum kusunca rahatlıyorum .bazen sadece bulantım oluyor o zorluyor bazen hiç birşeym olmuyor çok iyi oluyorum .uyku çok fazla oluyor yorgunluk sinir stres.😏
ilknurakdogan1 Bulantı grip hepsi bir Ben 4. haftadan beri bulantı çekiyorum kilo bile verdim yiyemiyorum canım da bir şey istemiyor
adatuna 7/24 geçmeyen mide bulantısı ve her zaman benimle olan baş ağrım ile psikolojim bozulmadan ilk trimesterin bitmesini bekliyorum :))
Sultan93 9+1 haftalık, ilk gebeliğim 🌸 bulantı baş dönmesi kusma hiçbir şey yok. Arada bir kasık ağrılarım oluyor ve sürekli uyumak istiyorum.
Amorfati23 Merve-34 bol bol dinlen bi de duş alırken çok sıcak su kullanma benim doktor öyle demişti çünkü…
Silanizz_00 Merve-34 9+5 karnım deli gibi aç oluyor canım hicbirsey yemek istemiyorum sabah bulantilarim kusmalarim oluyo geri kalan gün rahatım sabahi hemen atlamak istiyorum o yüzden
Silanizz_00 Merve-34 bide canım deli gibi etli ekmek istiyor eşim memlekete gitti gelirken yaptiracakk yarin geliyor yersem çok rahatlayacam