hanife09 Merhaba arkadaşlar, polikistik over sendromu olup, bebek sahibi olanlar nasıl bir yol izlediniz, hangi tedaviler uygulandı yardımcı olur musunuz
Paramedik16 hanife09 tüp bebekle hamile kaldım direk 😀 doktor deneyin dedi biz beklemek istemedik ikizlerim oldu sonunda ☺️
Nevaninannesi hanife09 ben polikistik over dim. 2 kez ameliyat oldum. Yıllar önce. Sonra minik minik kistler oldu çikolata dediler ilaçla tedavi oldum. Sonra miyom oldu ama hemen hamile kaldım çok şükür.
Canan-_16 hanife09 eğer fazla kilon varsa kilo ver derim sağlıklı bir şekilde ben senelerce kalamadım 12 kilo verdim 1 ayda sonuç o ay hamile kaldım ama malesef dün kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı durduğu için
DuyguAsel Banada 18 yaşımda pcos tanısı koyuldu adet düzensizliği fazla tüylenme sivilcelenme vardı vücudumda. Çok kafama takmadım herhangi bi tedavi görmedim ve evlenince ilk denemede hamile kaldım 🥹 allah hepinize kısmet etsin inşallah hepiniz kolayca hamile kalın
Sbry98 hanife09 bende pcos var evlendim 1,5 sene bekledik olmadı aşılama yapıldı negatif oldu, tüp bebekle hamile kaldım şimdi 13 haftalığız🙂
Tugcecv hanife09 hic bir sey yapmadım sadece azıcık kilo verdim o da insülin direnci çıktığı için mecburen sonra baktım hamileyim. Ama 2 düşüğüm oldu öncesinde
Caglali hanife09 bende sadece sol yumurtalikta PCO var, sendrom yok. Doktor sendromu diyemeyeyiz gebeliğe engel değil dedi ama kilo alımına dikkat et kilo alma dedi 😂 gebe kalmadım henüz
Elaaa81 hanife09 3 sene bekledik klomen çatlatma iğnesi doktorlar hep olur dedi rahim filmi çektirdim temiz çıktı ama olmadı yine sonra aşılama ile hamile kaldım ilk deneme de tuttu Allahım inşallahhh sana da nasip eder canım 🤲🏻❤️29. Haftadayız
ebrusngl hanife09 mutlaka kilo verin günlük düzenli yürüyüş yapın sağlıklı beslenin paketli gıdaları aburcuburu çıkarın hayatınızdan en önemlisi stres asla yapmayın o çok etkiliyor
Pamuk hanife09 bende eskiden vardı 3 ayda 1adet oluyordum glifor diye bir ilaç kullanarak yendim 7sene önce bitti 7senedir 28gunde 1 adet oluyorum.. Gliforu çok oldu bırakalı tekrar başlayınca 2ay düzenli kullanınca hamile kaldim
ilknurakdogan1 hanife09 ben orta okuldan beri tedavi görüyordum şuan 27 yaşındayım . 9 aylık evliyim . 2 aylık da hamileyim . Doktor zor olmaz kilo vermen öncelikle sonra 1 yıl deneyin olmazsa çatlatma iğnesi ve diğer tedaviler başlanır diye yol göstermişti . Ama beklenmedik bir anda hamile olduğumu öğrendim tesadüf
Btlktr 6 ay denedik 4 kere adet oldum o kadar düzensizdi. 2.yumurta büyütme çatlatma iğnesi denemesinde hamile olduğumu öğrendim. Artık olmayacak rahim filmi çektirelim diyorduk çok şükür nasip oldu. Hiç ümitsiz olma oluyor olacak önemli olan yumurtayı yakalamak
Merve1616 İlk başta bir kaç kilo verdim sonrasında klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yaptırdım ve sonrasında hamile olduğumu öğrendim ilaç tedavisi 1 aya yakın sürdü