Sahradmla Merhaba kızlar merak ediyorum acaba çin takvimi kan yenilenme felan tutuyor mu cinsiyette 😂 bnm 2 çocuğumda tuttu bu 3. Bakalım tutacak mi
Merveilgaz Sahradmla bazi siteler kiz bazilari erkek gosteriyor. Bide bazilari sat bazilari hamile kaldigin ayi istiyor
Pekii Sahradmla hiç anlamıyorum ama siteden hesaplattigimda ilk çocuğum için yanlış sonuç çıktı bu sefer hesaplamadim bakalım ne çıkacak 😅
guzelanne01_ Sahradmla tuttu bende bide,İnstgramdaki cinsiyet belirleme meleğe sordum bildi maşallah☺️Tahmini kesin doğru
Merveilgaz Sahradmla hayir o her yasa ait degil. Bazi aylara 2 yas ekleniyor bazilarina 1. Detaylar var orda
Sahradmla Merveilgaz hayır anlamadınız beni mesela benim doğum günüm Kasım 21 23 yaşımı doldurdum ama ocağa girdiğim zaman 24 doldurmuş oluyorm çin takvimi de 1 yaş ekliyor etti 2 yaş sadece 1 sayfa var bitek o öyle yapıyor bahsettiğiniz konuyu biliyorum
Sahradmla Fadime_ak evet bende de aynı şekil çıktı 😂 o ocaktan sonra seni 1 yaş daha büyük gosteriyor bence farklı sayfalarada bak erkek gösterir hepsinde 😂
Sahradmla guzelanne01_ benimde 2 çocuğumda tuttu şuan daha 8+4 haftalık acaba bunda tutacak mi benm bütün akrabalarimda arkadaşlarım da tuttu
Sahradmla Ama farklı sayfalar 23 ten hesaplıyor 1 yaş ekleyince 24 oluyorum çin takvimine göre bahsettiğim sayfada 25 yasa bakıyor
Sahradmla Tugcecv Rus takvimi bnm diğer çocuklarda da tutmadı bende bu sefer bütün teoriler takvimler herşey tek cinsiyet gösteriyor ya tutacak ya tutmayacak gorucez artık 😂
Merveilgaz Sahradmla beni hesaplarmisin ? Bakalim sendeki site ne gosteriyor. Sat 28 ekim / 27.07.1995
Merveilgaz Sahradmla bak simdi banada kiz gosteriyor😂 cinsiyet belli degil pazartesi belli olunca yazicam