2Mom2 Kızlar boğaz ağrısı ve ateş eklem ağrısı çok var doktor parol içebilirsin nane limon ve adaçayı içebilirsin dedi siz hamilelikte kullandınız mı hiç ?
guzelanne01_ 2Mom2 tabi kullandım canım senin haftanda bende yakalandım 3 günde baş ağrısı çektim Sadece günde 2 kere parol içebiliyorsun içtim bende ve bol sıvı tükettim Tavuk suyuyla kemik suyuyla çorbalar içtim Nane limon içmedim(söktürücü özelliği olduğu için) Ballı süt içtim bol bol pekmez içtim böyle atlattım
esnyz14 2Mom2 Parol ben 1 defa kullandım, baş ağrım aşırı vardı o zaman doktoruma söylediğimde olması gerekeni yapmışsın dedi. Ada çayı tüketmenizi önermem hemşirem üstüne basa basa adaçayı yasak kesinlikle içme dedi. Nanelimon ve ıhlamur tüketilebilir🦋
Bhr_30 2Mom2 Bende pazar ateslendim eklem agrisi bogaz agrisiyla. Pazar gunu 1 adet parol ictim dün icmdim bugun gene ateslendim bir tane ictim. Ilaci her ictikten sonra bebege zarari olurmu diye vicdan azabi cekiyorum offf 😥😥😥😥
Surprizzz2022 Adaçayı onermezler genelde hamilelere . Bnde nane limon ve limon zencefil bal içiyordum iyi gelmişti. Bol su içmeye bak canm bide parolda kullan sknti yok. İns çabucak geçer.
2Mom2 Çok teşekkür ediyorum gerçekten içimi rahatlattınız parol içerim bitki çayı içmiyim o zaman çok sağolun kızlar