CmreKsidar Melisssss0202 uygulamaya göre 9 nisan benim ama hiç konuşmadık ya aşırı merak ediyorum ne zaman gelecek ☺️
Melisssss0202 CmreKsidar sezeryan düşünüyorsan artık konuşma vakti gelmiş olması lazım ama normal de artık Allah nasıl nasip ederse o tarih olur inş
Melisssss0202 68selda06 normal düşünüyorsan 23 zor olur ama 22 veya öncesi olur genelde erken olur derler 😊
Melisssss0202 _Deniz1 sezeryan olacak normal olursa 15 nisandı.. 34+3 ama 2 hafta gelişim olarak önden gidiyor
Melisssss0202 Nazindirellaa aaahh sabah doktorla onun kavgasını yaptık ben 4 dedim o 8 kazanan o oldu sizin de güzel bi doğumunuz olsun inş 😊
CmreKsidar Melisssss0202 ben normal istiyorum ama normal doğurmak icin uygun muyum değil miyim bilmiyorum çatı muayenesi falan olmadım o yüzden emin değilim ☺️
Melisssss0202 CmreKsidar ben doktora çatı muanesi olmam dedim kararlıyım sezaryana dedim oda tamam dedi normal doğurmayacaksan çatı muayenesine gerek yok dedi
Melisssss0202 nur34_ sezeryan canım normal 15 Nisan gözüküyor ortak çocuğun boyu kilosuna göre doktorla birlikte tarih seçiliyor biz bugün 8 seçtik
Gunay_18 Melisssss0202 bizimde 12 Nisan bugün belli oldu sağlıkla kucaklarımıza alalım hep beraber inşallah🤲🥰