Busraa1734 Merhaba hamişler dün kontrole gittim doktorum 2 hafta sonra detaylı ultrason yaptırmam için 2 doktor ismi önerdi birisi Altan Cebeci birisi Ali Ekiz siz yaptırdınız mı acaba yakında yaptıran olduysa fiyatlar ne alem de
Sevvl Busraa1734 Valla ben Osman Özyurt a yaptırdım suan devlette hastanede yatıyorum detaylı dosyasına bakan herkes tanıyor Osman bey yaptıysa tamam diyor yanı bu iki doktor hakkında bilgi alamazsan öneririm tıp dersındeymıs gıbı herseyı sızede anlatıyor 😌
tunasmom Busraa1734 Ali Ekiz beyi önerebilirim çok iyi anlayışlı güleryüzlü bir doktor alanında da çok iyi
Busraa1734 Sevvl Bu iki doktorun yorumları da çok güzel dünden beri araştırıyorum aslında ama yine de işte insan acaba nasıl olur diye düşünmeden edemiyor teşekkür ederim bu ara da bu ismi de değerlendiricem😇
Busraa1734 tunasmom teşekkür ederim sonuçta bir kez yapılan bir şey sağlıklı olsun da bebişler verilen miktarın çokta önemi yok 😇
tunasmom Busraa1734 çok haklısın nerelere gitmiyor o paralar bir kez verelim gitsin bebeğimizden değerli değil hiçbir şey 🙂
Mujde1991 Yarin memnun kalırsanız bilgi verir misiniz fiyat cok iyi cunku benim doktorum cihat şeni önerdi ama 4.000 Tl fazla biraz