Binnur-cam iremsenpli11 ay bende çok merak ediyorum benimde 36 37haftada dikişi alıcak bakalım ne dicek 34+0 olduk
iremsenpli11 Saçma sapan postlarin altı dolu birsuru cevap hiç mi yaşayan yok o kadar serklaj olanlar var
iremsenpli11 Binnur-cam araştırıyorum hickimse bu soruya cevap vermemis catliycam doktorum birde zaten dikisten önce açıklığın vardı çabuk ilerler doğuma gelir gibi gel diyince merak ettim insanlar ne yaşamış hiç kimse yazmıyor
Binnur-cam iremsenpli11 ayy banadamı öyle dicek acaba 🫣 çoğu kişi serklajlıda doğuran varmı ne alemdeler bilemicem görmemişlerdir gören bilen yazar illaki panik yapma çoğu gitti azı kaldı Hayırlısıyla Allahın izniyle sağlıkla gelsinler inşallah
Aos iremsenpli11 aynisinj bana da dedi normalde dun gidicektim dikis aldirmaya ama covid oldum su an da bebek cok hareketli kasiklarima kramplar giriyo napcam bilmiyorum
iremsenpli11 Aos çok geçmiş olsun inşallah saglicakla alirsiniz kucağıniza doğuma gelir gibi gel mi dedi doktorunuz
Binnur-cam iremsenpli11 ben bir önceki bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim canım açıklık olmuş kanamayla gittim malesef sonu kötü bitti .. Bu gebeliğimde açılma olmadan rahim ağzı uzunluğum düşmeden 13 haftamda önlem amaçlı atıldı ..